2024

pátek 26. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Aktuální informace

19.5.2010

předvolební kampaň v posledních dvou dnech zastínily ničivé povodně na Moravě. ODS připravuje sbírku na pomoc těm, které zasáhla velká voda. Dotkla se patrně přímo i řady z vás a mnozí teď ve svých městech a obcích organizují pomoc či přímo pomáhjí se záchrannými pracemi či s odstraňováním povodňových škod.Chtěli bychom vyjádřit podporu postiženým oblastem nejen symbolicky. Připravili jsme proto finanční sbírku, která se rozběhne v nejbližších dnech na Městečkách řešení a také na setkání členů a podporovatelů ODS tuto neděli na pražské Kampě.

Přestože velká část Moravy teď bojuje s povodněmi či jejich následky, předvolební kampaň vrcholí. Průzkumy ukazují, že je ve společnosti stále velmi mnoho lidí, kteří se ještě nerozhodli, koho budou volit. To je hlavní důvod, proč jsme na závěrečných 120 hodin před volbami připravili akci, do které by se mělo zapojit co nejvíce členů a sympatizantů ODS.

V neděli ve 14 hodin zahájíme na pražské Kampě finále předvolební kampaně. Akci jsme pojmenovali 120 hodin pro vítězství. Založena je na aktivitě těch, kteří ODS tvoří – tedy na potenciálu, který nemá žádná jiná politická strana. Dejme společně najevo své odhodlání ve volbách uspět co nejlépe a zabránit nástupu neodpovědných levicových politiků k moci.

Přijeďte společně odstartovat posledních 120 hodin do vítězství. Vítáni budou také vaši přátelé a známí, které můžete pozvat.

Na akci vystoupí sympatizanti ODS Eva Pilarová, Helena Zeťová, Daniela Šinkorová. Pozvali jsme i Láďu Kerndla, Terezu Kerndlovou, Banjo Band Ivana Mládka, Jitku Zelenkovou, Markétu Konvičkovou, Láďu Křížka i další. Určitě si to nenechte ujít, věříme, že se budete bavit.

Ptáte-li se, co můžete udělat pro to, aby v ČR nezvítězil populismus, neodpovědná politika zadlužování a Jiří Paroubek, přijeďte na Kampu a určitě se zapojte do finále předvolební kampaně - 120 hodin pro vítězství!

Minulý týden jsme spustili unikátní internetový projekt "Virtuální demonstrace" proti Jiřímu Paroubkovi. Každý den se do této demonstrace zapojují stovky lidí. V tuto chvíli jich je neuvěřitelných 18 tisíc. Využíváme tak virtuální prostor, kde prostě nemůže dojít k žádnému násilnému útoku. Jediné, co jsme si vymínili, je odstraňování vulgárních výpadů na virtuálních transparentech. Podívejte se na stránku www.virtualnidemonstrace.cz a také vyjádřete svůj postoj ve virtuální demonstraci. A pošlete link svým známým a přátelům. Akce vyvrcholí 25. května ve 14 hodin.

V čase předvolebním přejeme hodně sil!

Martin Kupka,
vedoucí mediální sekce ODS
 

DISKUZE 0 příspěvků
Vstoupit do diskuze

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz