2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Dan Ramzer: Děkuji!

9.1.2014

 Je to poprvé, co Vás oslovuji jako předseda našeho regionu. Cítím se být zavázán Vám, všem členům naší strany z oblastí Česká Lípa, Jablonec nad Nisou, Liberec i Semily. Záměrně jsem všechny oblasti našeho regionu seřadil podle abecedy. Chci, abyste věděli, že žádné místní sdružení, žádnou oblast nepreferuji a nenadřazuji nad jiné.

Naše loď se jmenuje ODS a pluje v Libereckém kraji. Každý z nás má šanci tuto plavbu ovlivnit, přijít na kapitánský můstek a říct, co se mu na našem směru či způsobu plavby líbí a co nikoli. Mým jednoznačným cílem je, abychom všichni do jednoho věděli, kam má naše loď namířeno, co je jejím cílem.

V tuto chvíli z kapitánského můstku prohlašuji, že prvořadými cíli naší plavby je důvěra voličů a důvěra uvnitř strany. Na každém z nás záleží, jak bude Občanská demokratická strana vnímána. Sáhněme si každý do svého svědomí, zda děláme vše tak, jak od nás volič očekává. Mluvme spolu o problémech svých i problémech svých místních organizací. Říkejme si upřímně a pevně do očí, co se nám nelíbí. Hlavně spolu mluvme! Naše politika se pro nás samé, a proto i pro občana České republiky, stala nečitelnou. Pojďme to spolu změnit! Jen čitelná, čestná a zodpovědná politika vrátí naší straně voliče, které jsme lehkovážně ztratili.

Děkuji všem, kteří mě v našich regionálních volbách podporovali, děkuji všem, kteří mě volili. Váš hlas chápu jako důvěru v mé hodnoty. Vaše hlasy jsou pro mne impulsem do další práce, jsou ale i závazkem. Tuto výzvu přijímám a jsem připraven ODS sloužit. Upřímně ale říkám, že bez Vás to nezvládnu. Buďte tedy prosím se mnou na jedné lodi, která popluje vstříc občanům naší země, aby se z nich stali opět voliči ODS.

Dan Ramzer
předseda RS ODS LK

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz