2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Exministr Tvrdík zešílel?

5.5.2010

Jaroslav Tvrdík by měl vyhledat odbornou pomoc. S velkou pravděpodobností zešílel. Jinak si nelze vysvětlit jeho včerejší tiskovku. Pokud nezešílel, pak by měl okamžitě opustit veřejný život za propagandistickou lež, kterou použil v předvolebním boji.

To by ale bylo možné, pokud bychom se nacházeli v Británii. U nás to opět projde takřka bez povšimnutí, ba možná ho i jeho šéf pochválí za mediální kampaň, kterou vede proti ideologickému nepříteli. A že došlo ke zmanipulování faktů, úpravě materiálů a zveřejnění prondistické lži? To je jedno, hlavně že se podaří vystrašit dalších pár lidí a získat další hlasy navíc.

Naši socialisté vedou nenávistnou kampaň a zcela záměrně ponoukají společnost k "třídnímu boji". Těmi zlými jsou všichni ti, kteří vydělávají víc než ostatní, všichni ti úspěšní, kteří umějí své dovednosti prodat a všichni ti, kterým je drahá myšlenka svobody a nechtějí se nechat stádně manipulovat. Zkrátka všichni lidé s vlastním myšlením, které je odlišné od myšlení "nejlepšího diskutéra".

Je až směšné, co jsou socialisté ochotni udělat pro vítězství ve volbách. Sám Jaroslav Tvrdík nejprve prohlásí, že voliči socdem jseu de facto pitomci, kteří neumějí zacházet s internetem, ačkoli tato schopnost je dvacet let od revoluce značně rozšířená, a že pro ně se musí dělat primitivní billboardová kampaň.

Následně vyrukuje s upraveným materiálem a s tak brutální propagandou, že by se ani Goebbels nemusel za takovýto počin stydět. Naši socialisté jsou s blížícími se volbami čím dál tím hysteričtější a zcela ztrácí soudnost nenávistné billboardy útočíčí proti všem, kteří by se mohli dostat do parlamentu budiž toho důkazem.

Sotva se ukázalo, že by mohl pětiprocentní hranici atakovat Miloš Zeman, ihned se objevily billboardy na nichž je Zeman veden za ruce Dalíkem a Šloufem. Zrovna tak billboardy útočící na TOP09, Věci Veřejné především ODS jsou důkazem stoupající nervozity. Na těchto billboardech najdeme samé lži, z prstu vycucané částky, ale hlavně z nich čiší snaha co nejvíce ublížit, hodit blátem a pohanit protivníka.

Jiřímu Paroubkovi se pomalu rozplývá sen o jeho jednobarevné vládě s podporou komunistů. ODS pomalu náskok ČSSD stahuje a odborníci předpovídají další volební pat. Komunisté už zveřejnili svou odměnu za podporu vlády socialistů - vystoupení z NATO.

Předvolební kampaň se nevede čistě a to prakticky z žádné strany.Avšak to, co předvádí socialisté je skutečným vrcholem. Neschopni sami od sebe na něco přijít, nechávají se inspirovat v cizině. Když na Ukrajině proběhla Oranžová revoluce, socialisté se hned přebarvili na oranžovo. Když Barack Obama slavil v USA triumf heslem, naši socialisté jeho motto hned použili a doufají, že na slovo "změna" uloví nemyslící voliče.

Nepředpokládám, že by američtí rádci doporučili zveřejnění účelově sestříhaného videa s propagandistickým výkladem a překroucením skutečností. Kampaň ČSSD je založena toliko na šíření strachu, lží, zastrašování všech, kteří by si mohli proti ČSSD jen špitnout. Opět existují nepochybné důkazy, jako například kontrola občanek odpůrců Paroubka na jeho mítinku a příklad nejzářivější, Rathův zákaz konání studentských voleb.

Bohužel, ukazuje to, jakou cestou se ČSSD vydává. Cestou nesvobody, cestou jediného správného názoru a umlčování všech nepohodlných. Jak moc se tyto praktiky liší od praktik komunistů? Snad jen tím, že nepohodlní nejsou zavíráni za své názory do vězení. Zatím.

Socialisté ve studentských volbách dostávají těžce na frak. Tvrdíkův počin to příliš nevylepší. Buď Jaroslav Tvrdík zešílel a měl by vyhledat odbornou pomoc anebo nezešílel a zcela záměrně vypustil do světa takovouto brutální lež. V normální demokracii by si následující den už hledal nové zaměstnání. Je vidět, že stále ještě v normální demokracii nejsme. A co vlastně na to Tvrdíkův šéf?

Myslím, že se dočkáme obligátního socialistického vysvětlení, že za to nemohou, ale je to práce diverzních skupin za účelem zdiskreditování ČSSD před volbami. Možná, že video Tvrdíkovi podstrčil neznámý muž v metru stejně jako v případě Baštova (a Zemanova) kufříku. Každopádně ČSSD je stranou tíhnoucí pod současným vedením k bolševickým praktikám, kterkracií absolutně nic společného. Skutečně chceme, aby nám po volbách vládlo duo Paroubek - Filip?
 

Zdroj iDnes - Rudolf Polanecký

DISKUZE 0 příspěvků
Vstoupit do diskuze

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz