2024

sobota 20. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Kandidátka do Senátu: ODS byla výrazně poškozena

17.8.2016

Přijetím nabídky kandidovat do horní komory parlamentu mám nepsanou povinnost svému okolí vysvětlit, proč jsem se tak rozhodla a zejména proč zrovna za ODS.

Mé rozhodnutí kandidovat za ODS v senátních volbách není výsledkem plánované či dlouhodobé snahy stát se senátorkou. Prvotním impulsem pro takto významný životní krok byla nabídka Dana Ramzera, se kterým se znám dlouhá léta a dlouhá léta s ním spolupracuji, druhotným pak pocit, že po dvaceti letech ve veřejných zakázkách je možná na čase, abych se v životě posunula trochu dál. A protože jsem člověk, který životní výzvy neodmítá, rozhodla jsem se tuto nabídku přijmout.

Na druhou stranu bych ráda zdůraznila, že nejde jen o využití jakékoliv nabídky a šance stát se senátorkou bez politického obsahu. Právě kandidaturou za ODS bych ráda vyjádřila svou podporu straně, jejíž politické cíle a program jsou mi dlouhodobě nejbližší, straně, která byla, dle mého názoru, v minulém období na celostátní úrovni výrazně poškozena neadekvátním a naprosto bezprecedentním zásahem orgánů státní moci, a na liberecké úrovni je soustavně poškozována dlouhodobou negativní kampaní ze strany politického oponenta. A právě množství nenávisti, politické nekorektnosti a kriminalizace lidí, kteří bezesporu přispěli k rozkvětu našeho města, pro mne byla rovněž jedním z impulsů o politické kariéře uvažovat.

Chcete-li znát mé názory, čtěte můj KŘÍŽOVÝ VÝSLECH

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz