2024

pátek 19. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Liberecký region chce za předsedu ODS Petra Fialu

30.11.2015

V pátek 27. listopadu 2015 se konal v Jablonci nad Nisou volební sněm Regionálního sdružení ODS Libereckého kraje. K hlavním bodům jednání patřila volba kandidátů do zastupitelstva Libereckého kraje a nominace kandidátů do vedení ODS před nadcházejícím kongresem.

Pátečního sněmu se zúčastnil předseda ODS prof. Petr Fiala, 1. místopředseda Ing. Jan Zahradil, místopředsedové Mgr. Martin Kupka, Martin Novotný a RNDr. Miloš Vystrčil.

Delegáti sněmu zvolili lídra kandidátky Ing. Dana Ramzera, který je předsedou regionálního sdružení a starostou města Frýdlant v Čechách.

V tajné volbě bylo dále zvoleno všech 45 kandidátů a náhradníků. Na prvních příčkách kandidátky stojí například primátor Jablonce Ing. Petr Beitl, místostarosta České Lípy Mgr. Juraj Raninec, starosta Smržovky Mgr. Marek Hotovec či starosta Cvikova JUDr. Jaroslav Švehla a další. Komunální politici tvoří téměř polovinu kandidátky. V barvách ODS kandiduje také několik nezávislých osobností, například ředitel liberecké průmyslovky Ing. Josef Šorm nebo předsedkyně jabloneckého Červeného kříže Kateřina Havlová, výtvarník Jiří Pačinek, ředitelka Diakonie Českobratrské církve evangelické Michaela Albrechtová. Posilou krajského týmu jsou i oba senátoři - MUDr. Přemysl Sobotka a Jaroslav Zeman.

K obsazení kandidátky lídr Dan Ramzer uvedl: "Jsem rád, že se nám podařil sestavit tým zkušených osobností z různých oborů, studentů, komunálních politiků, živnostníků… Kandidátka je vyvážená, všechny oblasti jsou zastoupeny spravedlivě a došlo ke shodě v rámci celého kraje. Otevřeli jsme kandidátku nestraníkům a těší mne zastoupení žen, aniž bychom zaváděli povinné kvóty," řekl s úsměvem Ramzer.

 

Regionální sněm navrhl na předsedu ODS Petra Fialu. Dále podpořil na posty místopředsedů Adolfa Beznosku, Martina Novotného, Martina Kupku, Miloše Vystrčila a na pozici 1. místopředsedy Jana Zahradila. Do Výkonné rady ODS vyslal sněm Dana Ramzera a jako náhradníka Petra Beitla. 

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz