2024

pátek 19. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Manželka Přemysla Sobotky: Kdyby byl můj muž prezidentem, rozvádím se

Jaké by pro vás to bylo, kdyby za vámi na kole jela ochranka," nastínil moderátor pořadu situaci, když by byl Přemysl Sobotka prezidentem.


MANŽELÉ SOBOTKOVI
Jaký by byl život s prezidentem? Čím se bude Přemysl Sobotka živit, když neobhájí křeslo senátora? Jak předseda Senátu zvládá vaření? Rozhovor Narovinu odvysílá TV Public v pondělí 19. července ve 21:30.

"Za prvé by to bylo legrační. A za druhé si to vůbec nepřipouštím, že by se to stalo. A kdybych tušila, že by se to mělo, nedej bože, stát, tak se půl roku před tím rozvádím," překvapila svou odpovědí manželka předsedy Senátu Radmila Sobotková.

Sobotka bude letos obhajovat post senátora za Liberecký kraj. Co by dělal, kdyby v senátních volbách neuspěl, neprozradil, žebrat prý ale snad nebude muset.

"Dostal jsem od kamarádů flašinet, ale tím bych se neživil. Když zahraju, tak všichni koukají, ale nežebrám u toho a doufám, že ani nebudu," zavtipkoval.

V pořadu, který se natáčel u Sobotků na chalupě v Harrachově, se řeší i to, jaký je možný kandidát na prezidenta kuchař. Podle manželky umí Sobotka udělat kávu, čaj, rozlít víno a likéry a ohřát párky.

"Míchaná vajíčka ještě umím," přidává Sobotka. "No to jsem si ještě nevšimla," rýpla si manželka.

Sobotka potvrdil svůj zájem kandidovat v roce 2013 na prezidenta začátkem letošního roku. O post by se rád ucházel v přímé volbě. "Půjdu do toho, když dostanu silný mandát od své strany. Neměl bych vůbec obavy ani z přímé volby hlavy státu," řekl tehdy Sobotka
 

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz