2024

pátek 19. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Městečko ŘEŠENÍ v Jablonci

21.4.2010

Středeční odpoledne v Jablonci nepřipomínalo příliš jarní den, ale chvílemi sněhovou vánici, kterou střídal déšť a krátké krupobití. Sluníčko vykouklo na chvilku jen tu a tam, ale jabloneckých občanů se přišlo podívat dost.

Příjemnou atmosféru vytvořil svým vystoupením Láďa Kerndl, který na pódiu střídal jednotlivé kandidáty. Ti představovali své cíle, které chtějí ve sněmovně prosazovat v případě volebního vítězství. Návštěvníky městečka rozproudila svým zpěvem oblíbená zpěvačka Daniela Šinkorová.

Moderátor kandidáty představil a neopoměl zdůraznit důležitost květnových voleb a potřebu volit pravici, tedy ODS.
Jako první se slova ujal lídr krajské kandidátky Bc. Zdeněk Mach, který se v současné době věnuje problematice zemědělství a ve sněmovně je členem stejnojmenného výboru.
Další v pořadí promluvil Bc.Tomáš Hasil, který je poslancem za Liberecko a věnuje se problematice vzdělávání. Je členem výboru pro školství a plánuje v této práci pokračovat.
Ing.Karel Dlouhý je na třetím místě kandidátky a do dolní komory parlamentu kandiduje poprvé. Jeho prioritou je postavení samostatně podnikajících občanů u nás.
Čtyřka na kandidátce je JUDr.Jaroslav Švehla a jeho tématem je státní správa a postavení obcí zejména ve vztahu k čerpání evropských peněz.
Hodně se mluvilo o rychle narůstajícím dluhu České republiky a řešeních, která ODS nabízí. Samozřejmě přišla řeč také na úskalí snadných slibů, které populisticky nabízí ČSSD.
Tomáš Hasil zdůraznil, jak důležité je držet se hodnot demokracie a bránit návratu komunistického stylu do politiky a KSČM k moci. Připomenul také život v době před listopadem a náladu, která v Československu převládala.
Navzdory počasí se akce vydařila ke spojenosti všech účastníků z řad pořadatelů i návštěvníků.
 

 

DISKUZE 0 příspěvků
Vstoupit do diskuze

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz