2024

pátek 19. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Miloš Zeman "milostivý"

5.5.2015

Miloš Zeman opět rozdává. Věren levicové tradici, nerozdává ze svého. Tentokrát se rozhodl radit katolíkům, do čeho mají investovat peníze z restitucí. Je to podobné, jako bychom radili kancléři pana prezidenta, jak má utratit svůj stodvacetitisícový plat.

Církve mají samozřejmě své vlastní rozpočty, kam patří i financování charity. Rozpočty však musejí být zodpovědné a reálné, nejdříve musí profinancovat plnění svých priorit, teprve pak přijde na řadu event. stavba hospiců. Postavit hospic však není jenom stavební investice, daleko největší sousto představuje trvalé zajištění jeho provozu. A to by právě Miloš Zeman chtěl, ale církev vykrvácela na plnění programu levicových stran, na který přitom tyto strany nejsou ochotny dát ani korunu.

Levicové strany vždy byly experty na cizí peníze. Komunisté vzali církvím kláštery, ze kterých udělali vojenská kasárna a prasečáky. Když jim teď stát část majetků vrací, najednou se najde spousta radilů v čele s prezidentem, kteří vědí nejlépe, jak má církev svůj majetek spravovat a do čeho má investovat.

Současná levicová vláda zrušila zdravotnické poplatky a zatížila jejich placením zdravotní pojišťovny. Současná levicová vláda zrušila druhý pilíř důchodové reformy s tím, že o dnešní staré se postará lépe "někdo jiný."

Být "milostivým" za cizí peníze je podle pravicového konceptu opovrženíhodné. Podle Miloše Zemana a levicových stran je to normální. Ať si každý občan svobodně přebere, který koncept chce dlouhodobě podporovat.

MUDr. Vít Šlechta

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz