2024

čtvrtek 16. května


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Mladá pravice natřela Holešovskou výzvu: Jsou to paraziti

16.4.2012

„V současnosti se právě ve Zlínském kraji nacházíme v jisté fázi „střídání stráží“, kdy jedna generace zčásti překročila věkové kritérium a zčásti se přesunula do jiných koutů naší země. Nicméně zatím vše nasvědčuje tomu, že v dohledné době vznikne na území Zlínského kraje jeden až dva regionální kluby,“ potvrdil ParlamentnímListům.cz Matěj Trávníček, první místopředseda Mladých konzervativců.

Ve sdružení platí jasná pravidla. Kdo má víc než pětatřicet let, nemůže být členem. Právě z tohoto sdružení se rekrutovali známí členové ODS, například ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil, primátor Olomouce Martin Novotný nebo kontroverzní politik Ivan Langer. Mladí konzervativci mají v republice asi tisíc členů, jejich počet mírně roste. Na to, jak vnímají aktuální protesty národa i stav ve vládní koalici, se redakce ptala právě Matěje Trávníčka.

Co si myslíte o aktivitách kolem Holešovské výzvy?
Holešovská výzva se bezpochyby snaží parazitovat na současné atmosféře ve společnosti a nelehké době. Mejdan skončil, dlouhou dobu jsme si všichni v Evropě žili na dluh a přišel čas splácet. To si dnes uvědomují všichni, dokonce to můžeme slyšet i z úst představitelů ČSSD. Holešovská výzva naproti tomu předkládá alternativu, která říká: pojďme předstírat, že mejdan pokračuje, přestavme lokál, vyměňme dýdžeje a šlehněme si extázi a všechno zase bude fajn. Nebude. Takhle totiž svět nefunguje.

 

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz