2024

pátek 19. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Můžete se spolehnout, že budeme vždy bránit hodnoty listopadu´89.

22.11.2019

 Milí členové a příznivci ODS,

posledních sedm dní se neslo jednoznačně v duchu oslav 30 let svobody. Vždyť kdo jiný než ODS, která má ve svých řadách řadu disidentů a osobností listopadových dnů, by měl právě toto výročí slavit? Už v pátek předal Jaroslav Kubera Stříbrnou pamětní medaili Senátu Rogeru Scrutonovi, který významně podporoval disent v tehdejším Československu. V neděli pak nejdřív Petr Fiala položil kytici na hrob Václava Havla a poté jsme se společně se stovkami členů a příznivců ODS vydali na Národní třídu. Dechberoucí zážitek. Nemohl chybět ani tradiční oběd předsedy ODS s disidenty

Petr Fiala: „Pro mě je 17. listopad nejdůležitějším státním svátkem. Jsem hrdý, že stojím v čele strany, která je přímou nástupkyní Občanského fóra. Můžete se spolehnout, že budeme vždy bránit hodnoty listopadu´89.“

Třicetiletý vývoj východního bloku od pádu železné opony do současnosti zhodnotila řada osobností v čele s Petrem Fialou na mezinárodní konferenci v Poslanecké sněmovně. Svůj pohled na uplynulých 30 let přidala také Miroslava Němcová a sněmovní stálice Marek Benda. Poučení, které bychom si měli vzít do budoucna, pak formulovala Alexandra Udženija.

Za pozornost ale určitě stojí také rozhovor Petra Fialy, který vyšel v pondělním Týdnu. V rozhovoru tentokrát nedošlo na politiku životního prostředí, která stále budí trochu vášně. Jak to tedy v ODS vidíme? Je potřeba se poučit z dobré praxe, kterou ctí třeba starosta Karel Bendl a dělat konkrétní kroky jako naši představitelé ve Frenštátu.

To je pro tento týden všechno, v tom příštím nás čeká další jednání Poslanecké sněmovny, kde je na programu druhé čtení rozpočtu na příští rok. Máme se na co těšit. :-)

Co ještě stojí za pozornost?

Pavel Žáček: Události, komentáře: Kyjev – partner Prahy

Jana Černochová: Plukovník Stehlík toho udělal pro veterány hodně, jeho pozice by měla být zachována

Jiří Oberfalzer: Slovanská epopej by měla zůstat v Praze, přál si to sám autor

Pavel Žáček: Nynější stav ÚSTR je tragický. Jde o Bludného Holanďana

Jiří Oberfalzer: Oddělení samospráv od centrální moci funguje jako pojistka, kterou bychom neměli odstraňovat


ODS

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz