2024

sobota 20. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Necháte vyhrát Paroubka? Podruhé mi život nezkazíte!

14.5.2009

Milí důchodci České republiky. V roce 1968 mi bylo 8 let. To jste mi zkazili život poprvé na dlouhých 21 let. Ptáte se jak? Byli jste tehdy v produktivním věku, měli jste sílu se vzepřít jako národ. Co jste udělali? Hleděli jste mlčky do záhonků svých zahrádek, báli se říkat pravdu v práci i doma. Přijali jste permanentní přetvářku jako nástroj na přežití. Nebyli jste dost silní a schopní, jako ti, co odešli. Jako ti, kterým dnes s despektem říkáte emigranti a které neberete.

V roce 1989 mi bylo 29 let, už jsem byl v produktivním věku já. S nadšením jsem přijímal všechny změny, užíval jsem demokracii jako lék na předchozí deformaci. Postavil jsem se na vlastní nohy, tvrdě pracoval na svém, vychovával děti v pravdě, cestoval jsem, bavil se. Já jsem se vyléčil, vy ne.

Dnes je mi 49 let a už vím, že letos na podzim se mi chystáte zkazit život podruhé. Cítím to. Ukázali jste to v krajských volbách, kde jste mne prodali za třicet Julínkových stříbrných. Jestli to zopakujete na podzim, odejdu. Jsem silný a schopný, proto odejdu.

Vás mi není líto, jste líní, hamižní, zkažení a zaslepení. Jste schopní pro svoje pohodlí a závist ke schopnějším zničit tisíce dalších životů.

Je mi líto mých dětí, které nejsou připraveny na lež, přetvářku a nenávist. Ale jsou už plnoleté a rozhodnou se samy.

Ale mám pro Vás jeden vzkaz: nejhorší společenský řád v dějinách lidstva je k o m u n i s m u s. To co se na podzim chystá, jen malý kousek od něj. To mějte stále na paměti.

Váš J.Š.

Tak tohle mi napsal přítel a spolužák, kterého znám jako velmi pracovitého, rozvážného, pravicově se chovajícího i když navenek apolitického. V okamžiku, kdy napsal tento vzkaz a požádal mne, jestli bych ho nepověsil na svůj web, jsem si uvědomil, že situace je asi vážná.

Kam jsme se to dostali, když člověk, který dokázal během dálkového studia vlastníma rukama zrenovovat starou barabiznu k níž je fixován jako ke svému třetímu dítěti, člověk, který jako ekonomický expert pracující na volné noze pro zahraniční kolosy je prakticky ekonomicky nezávislý, člověk, který je větší vlastenec než všichni kteří vlastenectví mají plnou hubu a volební programy přijde k takovému závěru.

Uvědomil jsem si, že současné vládnoucí struktury a politické elity, svým chováním nasměrovaly vývoj tak, že vede do rukou nejhorších struktur dědiců minulého režimu.

Uvědomil jsem si, že to co se rýsuje ve vývoji soc.dem. je možná daleko horší, než nejhorší vláda KSČ. Jak mi napsal jiný můj mailový korespondent. Že je možné, že za půl roku možná nebudu mit kam psát.

Uvědomil jsem si, že chceme mobilizovat mlčící většinu. To bych moc nedoporučoval. Kdyby přestala mlčet tak už to neni mlčící většina, vsadil na ni Gottwald a vyšlo mu to.

Uvědomil jsem si, v čích rukách je veřejnoprávní ČT, se svými pořady pánů Moravce a Krause. Pokud jde o Moravce, pan doktor nikdy neodpustí panu profesorovi, že odmítá do jeho reklamního pořadu jít dělat kašpárka, kdyby to odmítli všichni členové ODS tak by se mohl jít klouzat a pořad by už dávno byl v kytkách, ale on velmi dobře ví, že s některými mocichtivými může manipulovat dle své libosti. Vážím si Václava Klause pro řadu věcí a to, že mlsní samožerové Krausové a Moravcové jsou mu ukradeni mně těší mimořádně, historie to určitě jednou ocení daleko víc než pravdoláskové úskoky Václava Havla.

Uvědomil jsem si, že ODS místo aby vyvěsila billboard Zabraňte nástupu ČSSD, pořádá Koncert pro Mirka . ČSSD má vše připraveno agenturními stylisty, vědí kde rozdmýchat oheň nesnášenlivosti a vzájemného neporozumění v ODS.

Proč nevezmeme konkurenční a kvalitnější americkou agenturu než má Jyrka a nepustíme Amíky do sebe?

Proč se nezeptáme: Opravdu chcete, aby v česku zavládly metody a slovník Davida Ratha?

Tak tohle mi táhne hlavou na základě dopisu kamaráda. Už je druhý z mého okolí, který zvažuje emigraci. Kdyby mi nebylo 63, zvažoval bych taky. A já mám navíc za sebou děsivou zkušenost z diskuzí pod svými články.

Lidi, vážně si necháme zkazit život podruhé?

Petr Paulczynski

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz