2024

pátek 19. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Největší elegán mezi politiky je Topolánek, rozhodli čtenáři

15.7.2009

Expremiér Mirek Topolánek prodělal v odívání výraznou změnu. Kladně ho hodnotí odborníci na etiketu Ladislav Špaček i Eliška Hašková Coolidge.

Podle Špačka si vysloužil jedničku s hvězdičkou. "Umí si vybrat dobře padnoucí oblek, naučil se už vázat uzly na kravatě, má dobré košile, oblek umí nosit, má perfektní sestřih vlasů," ohodnotil ho bývalý Havlův mluvčí.

Eliška Hašková Coolidge Topolánka zase dává za příklad politika, který si vzal nejvíce k srdci její rady, když politické špičky učila správným mravům před začátkem českého předsednictví. A dobré hodnocení si vysloužil i od čtenářů. Z bezmála osmnácti stovek hlasujících mu dalo hlas 560 čtenářů.

Na druhém místě skončil bývalý šéf české diplomacie Karel Schwarzenberg. Za nejlépe oblékaného politika ho označilo 454 hlasujících. I tomu dal Špaček v hodnocení jedničku s hvězdičkou. "Vzor etikety v oblékání i ostatních projevech," soudí o něm. Jen jestli ale knížete nepřechválil - na jednu z posledních tiskových konferencí přišel totiž Schwarzenberg sice v dobře padnoucím obleku, ale na nohou měl sandály.

Prezident Václav Klaus skončil třetí, hlasovalo pro něj 439 čtenářů. Ladislav Špaček mu dal ´dvojku´ za barevného motýlka ke smokingu, byť Klaus bývá tradičně počítán mezi politiky, kteří mají vkus a styl. Špaček si zřejmě nevšiml, že barevného motýlka měl ke smokingu i jeho oblíbenec Mirek Topolánek, když s partnerkou Lucií zavítal na karlovarský filmový festival.

 

Dobře oblékaný David Rath měl smůlu. Hlas mu dalo jen 125 lidí, byť si na svém zevnějšku dává záležet jako málokterý z poslanců. Nejméně elegantním politikem pak čtenáři zvolili místopředsedu ČSSD Zdeňka Škromacha. Ten získal jen 16 hlasů.
 

Zdroj: MfDNES

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz