2024

úterý 23. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Novinky ODS 22. - 26.10.2018

26.10.2018

 Milí příznivci ODS,

tento týden se nesl ve znamení blížícího se výročí 100 let samostatného Československa, na které hned na začátku týdne reagoval předseda ODS Petr Fiala ve svém textu pro Forum 24. Dotkl se i tématu Senátu a návrhů na jeho zrušení od těch, kteří ve volbách neuspěli. Dozvuky komunálních a senátních voleb ještě přinesl Deník ve velkém rozhovoru s Petrem Fialou a poprvé se také v nové sestavě sešli naši senátoři. O boji o svobodu a Ústavu mluvili na tiskové konferenci.

U příležitosti výročí republiky navrhli občanští demokraté v Poslanecké sněmovně přijmout usnesení, kterým se Sněmovna přihlásí k odkazu první republiky, potvrdí demokratický charakter státu jako základní pilíř moderní České republiky a zdůrazní posílení národní hrdosti a ambicí naší republiky patřit mezi nejúspěšnější země světa. Sněmovna naši deklaraci jednomyslně přijala. S projevem vystoupil předseda Petr Fiala. O naší povinnosti navázat na odkaz první republiky a posouvat zemi kupředu píše předseda ODS také v textu pro MF DNES:

Žijeme ve skvělé zemi, ale dnes už zdaleka nejsme tam, kde bychom vzhledem k našim možnostem mohli být. Proto musíme přidat. Tak nejlépe oslavíme sté výročí jejího vzniku."

Dnes jsme také v ODS spustili projekt 100-10-1, který si klade za cíl otevřít diskusi o tom, kam má Česká republika směřovat a navázat na ideály, úspěchy a hodnoty první republiky. O významu tohoto výročí natočil Petr Fiala video. Zapojit se do projektu můžete i Vy. Podívejte se na nové webové stránky projektu.

A ještě několik našich pozvání: sledujte dnes od 22:00 Petra Fialu v pořadu Události/komentáře k výročí republiky, v pondělí 29. října nabízíme debatu Politická alternativa posiluje – Co přinesly volby a česká politika v roce 2018?“ a zároveň nezapomeňte v neděli vyvěsit vlaječky do oken, ozdobit se trikolorou nebo třeba jen na sociálních sítích doplňte ke své fotce českou vlajku.

Dále doporučujeme:

Alexandra Udženija: Ultralevicová maškaráda

Jana Černochová: Působení našich vojáků v Afghánistánu je plně v souladu s mandátem pro jejich účast v zahraničních operacích

Jan Zahradil: Události, komentáře: Útok na českého vojáka v Afghánistánu

Miroslava Němcová: Nic jiného než malicherná, hluchá msta

Martin Kupka: Partie

Bohuslav Svoboda: Interview ČT24

Jan Skopeček: Eurofederalismem posedlý prezident Zeman

Jan Skopeček: Události, komentáře: Rozpočet ve sněmovněODS: Návrhu státního rozpočtu na rok 2019 chybí ambice posunout ČR mezi nejúspěšnější země světa

ODS

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz