2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Novinky ODS

4.1.2019

 Milí příznivci ODS,

úvodem mi dovolte Vám popřát vše nejlepší do nového roku. Nejdůležitější letošní politickou událostí by měly bezesporu být volby do Evropského parlamentu, do kterých povede naši kandidátku Jan Zahradil. Ten je zároveň kandidátem ECR na předsedu Evropské komise. A co dalšího nás ještě čeká? Jaký by měl letošní rok být?

Nad tím se zamýšlel předseda Petr Fiala, podle kterého přinesl rok 2018 mnoho pozitivních zpráv. Letos nás ale čekají nové výzvy, na které je ODS připravena: „Do nového roku jdeme s odhodláním pracovat a bojovat o důvěru v náš program a naší vizi. Předchozí volby ukázaly, že polokomunistické vládě ANO se dá konkurovat a je možné nad ní vyhrávat. To považuji za největší a nejpodstatnější politický vzkaz tohoto roku.

Také první místopředsedkyně Alexandra Udženija ve svém komentáři pro Info.cz bilancovala rok 2018 a popsala výzvy, které nás čekají v roce letošním. Podle první místopředsedkyně jsou klíčové tři základní hodnoty: práce, rodina a svoboda. „Ráda mluvím s lidmi, vysvětluji moje postoje a snažím se je přesvědčit o svém pohledu na svět. A v tom nadcházejícím roce v tom hodlám pokračovat. Věřím, že prožijete další rok obklopeni svou rodinou, prožijete ho svobodně a při práci, která má smysl a která vytváří skutečné hodnoty.“

Novoroční projev přednesl předseda Senátu Jaroslav Kubera, který zdůrazňoval důležitost svobody a vyzval národ k větší pokoře, ale i sebevědomí. „Chovejme se k ostatním lidem tak, jak bychom chtěli, aby se oni chovali k nám. Hledejme to, co nás spojuje, i když je to někdy těžké. Žijme podle hesla ‚žít a nechat žít‘ a s vědomím, že slušnost není slabost,“ řekl Kubera.

Děkujeme, že jste byli v roce 2018 s námi.

Co ještě stojí za pozornost?

Miroslava Němcová: Interview ČT24: Svůj Bureš našel svého Falmera

Pavel Žáček: Čeká nás dramatický rok, do listopadu se ukáže

Jan Skopeček: Přebytek státního rozpočtu je jen další marketingový trik

Jaroslav Kubera: Stát se tady stal takovou hydrou

Alexandr Vondra: E15: Politiky dnes nahrazují boxeři, komedianti a kašpaři

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz