2024

čtvrtek 28. března


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Novinky ODS 5. - 9.11.2018

9.11.2018

Milí příznivci ODS,

přehled událostí uplynulých sedmi dnů nemůžeme začít jinak, než účastí Petra Fialy v nedělních Otázkách Václava Moravce. V těch se předseda ODS ještě jednou ohlédl za úspěšnými letošními volbami: „Volby ukázaly, že hnutí ANO není neporazitelné. Už to není tsunami, ale jen povodeň, která se dá zvládnout. Jednoznačná alternativa k hnutí ANO je ODS.

Ve čtvrtek Petr Fiala v Duelu Jaromíra Soukupa hájil poctivou pravicovou politiku: „Marketingových triků, výkřiků a vulgarit je v politice hodně. Já a ODS ale chceme přinést do politiky slušnost, kompetenci, věcná témata a hlavně program. To mi připadá důležité.

Místopředseda Martin Kupka v úterní Aréně Jaromíra Soukupa zase vysvětloval, jak docílíme toho, aby bylo v Česku dostupnější bydlení. Považuje za nutné, aby se snížila celková doba stavebního řízení. Sám na tom už ostatně pracuje, proto ve Sněmovně předložil konkrétní návrh zákona, který ruší tzv. závazné stanovisko orgánu územního plánování, které povolování staveb prodlužuje a komplikuje.

Nadcházející neděli si určitě nenechte ujít Týden v politice, který začíná ve 20:00 na ČT24, Petr Fiala tam bude mluvit o současné kondici ODS, řeč ale přijde i na budoucnost občanských demokratů. Dovolím si také připomenout, že v neděli je Den válečných veteránů, není lepší příležitosti, jak si připomenout jejich hrdinství, ať už symbolem vlčího máku v klopě nebo na facebooku.

Příští týden zasedne poprvé v novém složení Senát. Senátoři budou volit nové vedení horní komory: Naším kandidátem na předsedu je dosavadní místopředseda Jaroslav Kubera. Je ze všech kandidátů nejzkušenější a je za ním vidět skvělá práce v Senátu i v Teplicích, kde byl až do letošního roku primátorem. Při této příležitosti přijměte pozvání ke sledování dnešních Událostí, komentářů, kde bude právě Jaroslav Kubera diskutovat se svými protikandidáty. Začínáme ve 22:00 na ČT24.

Čeká nás také výročí sametové revoluce. Společně ho oslavíme na Národní třídě, sraz je 17. listopadu v 9:30 u piazzety Národního divadla, odkud se vydáme položit svíčky a květiny k pamětní desce 17. listopadu 1989.

Co ještě stojí za pozornost?

Petr Fiala: Naše bezpečnost není samozřejmost

Martin Kupka: Události, komentáře: Nechtěné a zakázané koalice

Alexandra Udženija: (Ne)odpovědní odborníci: Převratné zázraky v Praze nečekejme

Jana Černochová: Úvahy prezidenta Macrona o vzniku evropské armády jsou naivní a nebezpečné. NATO nemá alternativu

Jan Skopeček: Globální pakt o migraci je rizikový. Nejednoznačný postoj členů vlády k němu rozmazává naši zahraniční politiku

Vojtěch Munzar: Stopka rozpínavosti Finanční správy

Jan Zahradník: ČRo Plus: Je třeba stavět nové bloky v Dukovanech i v Temelíně. Fatálně ztrácíme čas

ODS

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz