2024

pátek 29. března


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Občanští demokraté volili nové vedení

26.5.2015

V pondělí 25. května 2015 se konal v libereckých Lidových sadech volební sněm Regionálního sdružení ODS Libereckého kraje.

V tajné volbě delegáti zvolili současného předsedu, starostu Frýdlantu Ing. Dana Ramzera. 

Ve svém příspěvku zhodnotil Ramzer předchozí nelehké období, ve kterém se ODS po pádu vlády nachází. Důležité podle Ramzera je, důsledně pracovat na programu a nabízet důvěryhodné kandidáty s cílem uspět v krajských a senátních volbách v příštím roce.

Sněmu se zúčastnil jako host místopředseda ODS Mgr. Martin Kupka, který ve svém projevu zdůraznil především okrajování svobody, kterého jsme v současnosti svědky. 

Delegáti regionálního sněmu dále volili čtyři místopředsedy RS. Zvolen byl Mgr. Juraj Raninec, místostarosta a předseda oblastního sdružení Česká Lípa, Jiří Stodůlka, místostarosta Frýdlantu a předseda OS ODS Liberec, Ing. Petr Beitl, primátor statutárního města Jablonec a předseda oblastního sdružení Jablonec, Tomáš Ploc, předseda občanských demokratů Semilska. 

Sněm dále zvolil členy regionální rady ve složení:

Bc. Jan Stejskal, Ing. Michal Jaroš, Ing. Miloš Vele, MUDr. Vít Němeček, MBA, Bc. Tomáš Hasil, Mgr. Petr Židek, MPA, MUDr. Vít Šlechta, Mgr. Tomáš Špinka

V diskuzní části sněmu vystoupil 1. místopředseda Senátu PČR MUDr. Přemysl Sobotka, který informoval delegáty o práci senátního klubu ODS.

Sněm zvolil členy regionálního smírčího výboru, kontrolní a revizní komise. V pracovní části se pak věnoval navrhovaným změnám ve stanovách ODS, které budou schvalovat delegáti nadcházejícího kongresu ODS v Praze.

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz