2024

čtvrtek 18. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Paroubkovo ego hvězd se dotýká...

29.4.2009

Nejprve on-line chat se čtenáři a pak sobotní rozhovor v novinách zcela jasně ukazují, že tento člověk je natolik přesvědčen o své vlastní výjimečnosti, že všichni ostatní jsou naprosto nepodstatní a hodí se jen tehdy, mají-li mu dát svůj hlas a všichni ti, kteří s ním nesouhlasí jsou v žoldu ODS nebo přinejmenším PR týmu.

Samozřejmě Jiří Paroubek nesmí opomenout několikrát zmínit výsledek průzkumu, podle něhož 56% občanů vítá pád Topolánkovy vlády, když si ČSSD sama tento průzkum objednala. Pokud by ale průzkum dopadl pro Lidový dům nepříznivě, určitě bychom se dozvěděli cosi o nekompetentnosti společnosti, která průzkum prováděla.

Běda, pokud si někdo dovolí epochálnímu vítězi položit nepříjemný dotaz. To se pak Jiří Paroubek nezná a zjevně jen dvacet let od pádu totalitního režimu ho dělí od toho, aby se s tazateli tak nějak hezky po bolševicku vypořádal:

Chápu, že politici na sebe někdy útočí, ale vy jste tazateli vzkázal, že "blábolí z hladu" nebo že "dotaz je nechutný". To je přehnané.
Řada těch dotazů byla přehnaných. Příště si rozmyslím, zda se vůbec podobných rozhovorů zúčastním. Mají se tam objevit jen slušné otázky. Ale objevily se tam desítky vulgarit. Co ti lidé čekají? Že si nechám nadělat do čepice a ještě si ji dám na hlavu? Ani náhodou! Vy si ze mě budete v MF DNES dělat srandu...
... z čeho srandu?
Přece část těch otázek byly prefabrikáty lidí od PR agentur, které spolupracují dlouhodobě s ODS.

A Jiří Paroubek to musí vědět ze všech nejlépe. Jak sám prohlašuje, má nejen poslání od vyšší bytosti, ale i "něco jako šestý smysl". Kromě toho on sám přiznal, že si Lidový dům platí internetové diskutéry, kteří obhajují politiku ČSSD a nadávají na ODS. Stačí se podívat do diskusí zde na blozích a čtenář najde pod články pravicově smýšlejících bloggerů stále stejné přezdívky, pro které slušnost je sprosté slovo, popřípadě přezdívky různé, ale prakticky stejný obsah včetně gramatických chyb.

Jiří Paroubek nedostatkem ega rozhodně netrpí. Jiank by z něj mohla těžko vypadnout následující věta: "Umím si představit, že nejvyšší státní zástupkyně Vesecká odejde až po volbách do Poslanecké sněmovny a vznikne vláda sociální demokracie." To už Lidový dům zná výsledky voleb do parlamentu, které se budou konat až za téměř půl roku?

Renáta Vesecká byla socialisty zmiňovaným jedním z hlavních důvodů pádu Topolánkovy vlády. ČSSD se tím dokonce chlubí na billboardech v eurokampani a najednou socialistům její osoba nevadí a může klidně vydržet až do doby, kdy se socialisté ujmou vlády? V tom případě mohli socialisté nechat dokončit současnou vládu předsednictví EU. Jenže, pravda, to by se nedocílilo mezinárodní ostudy, kterou budou socialisté následně připisovat dosluhující vládě.

"Ať si novináři dělají ankety, kde ze mě dělají tu největší stvůru z hlediska duševního i fyzického, ale ve skutečnosti mám v popularitě a důvěryhodnosti výrazný předstih před dnešními vládními politiky," říká Jiří Paroubek. Vzhled je až ta úplně poslední věc, která by někomu vůbec mohla vadit. Na Jiřím Paroubkovi jsou nestvůrné především jeho normalizační myšlenky, chorobná touha po moci, populistická politika založená jen na průzkumech a budovaný kultík osobnosti.

 

Rudolf Polanecký

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz