2024

pátek 29. března


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Pitomiovi s láskou

12.8.2021

 V naší zemi žije jeden politik, nevím jak se jmenuje, ale všichni jej znají pod přezdívkou Pitomio. Vždycky jsem si myslel, že to je nějaká skautská přezdívka a to mi bylo na Pitomiovi sympatické.

Pak jsem se ale dozvěděl, že se přezdívka Pitomiovi nelíbí a že do skauta nikdy nechodil. Zklamalo mě to.

Nedávno jsem viděl plakát s Pitomiem, na kterém se skví nápis: SVOBODA SLOVA BEZ CENZURY. To se mi líbilo. Jsem pro svobodu slova a cenzuru jsem vždy považoval za nástroj útlaku. Pak jsem se dozvěděl, že Pitomio se soudil s časopisem REFLEX kvůli jeho přezdívce a světe div se, Pitomio ten soud vyhrál! REFLEX se mu dokonce po devíti letech musel omluvit. A to bylo pro mě další zklamání. Jak může politik, který bojuje proti cenzuře a chce svobodu slova, zavádět cenzuru vůči své osobě a dokonce za to chtít peníze? To odškodnění 300.000,-Kč naštěstí nevysoudil. Ale stejně je to chucpe.

Pitomia volit nebudu. Nechci svobodu slova jenom pro někoho. Nechci cenzuru. Pitomio říká, že chce svobodu slova, ale jakmile se dostane k moci, zavede cenzuru, o jaké se nám ani za komunistů nezdálo. A ještě mu za to všichni budeme platit! To tedy ne! Chci žít v zemi, kde budu moci svobodně mluvit o Pitomiovi a žádná cenzura mi to nezakáže.

 

 

Tisková oprava:

Omlouváme se Pitomiovi za nepravdivý údaj, podle kterého údajně nechodil do skauta. Dozvěděli jsme se, že ve skutečnosti v dětství navštěvoval skautský oddíl, kde měl přezdívku Ptakopysk.“

Promiň, Ptakopysku, omlouvám se za vše, co jsem o Tobě napsal. With love. Navždycky dobrý.

 

MUDr. Vít Šlechta

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz