2024

středa 24. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Přemysl Sobotka, Karel Dlouhý a Tomáš Hasil - k volbám

10.6.2010

Vážení spoluobčané, voliči a příznivci ODS!

29.5.2010

Chvíle, kdy jsou dopočítány výsledky voleb do Poslanecké sněmovny PČR, je vhodným okamžikem a příležitostí, abych vám poděkoval. Především za to, že jste využili svého základního občanského práva a projevili svůj názor ve volbách. Samozřejmě také za podporu naší ODS, která v minulosti prošla nejedním úskalím a řadou problémů, nicméně dokázala, že stále patří na pozici lídra pravicových stran. Naposledy bych chtěl poděkovat za váš projev zodpovědnosti. Tyto volby dopadly jednoznačně ve prospěch stran, které nabízejí rozpočtovou střídmost, zodpovědný přístup k hospodaření a státním financím i tvrdý postup proti korupci.

Velmi si vážím moudrosti a vědomí odpovědnosti českých voličů pro budoucnost. Nepodlehli populistickým slibům a všelijakým lákadlům. Raději zvolili cestu trnitější, která však znamená zdravé a nedeficitní hospodaření v budoucnu. Bude-li sestavena pravostředová koalice a vznikne silná vláda, je velká naděje, že občané České republiky nebudou muset projít řeckou cestou beznaděje, drastických opatření a marného hledání odpovědných viníků. Naši občané pochopili, že jediným odpovědným činitelem jsou oni sami a za to jim patří uznání.
Přeji nám všem, aby se efektivně řešily problémy, které naší společnost nejvíce pálí a aby vláda rozpočtové zodpovědnosti splnila naše naděje a očekávání, která do ní společně vkládáme. Ještě jednou vám všem děkuji za pomoc a podporu.

                Přemysl Sobotka, předseda Senátu PČR 
 


Jablonecká bašta ODS
29.5.2010
Volby právě skončily a přinesly poměrně překvapivé výsledky.
ODS sice výrazně ztratila, ale součet pro pravděpodobnou středo - pravicovou koalici dává šanci na vznik velmi silné vlády, která bude schopná uskutečnit potřebné reformy a nastavit pravidla střídmého hospodaření.
V naší oblasti Jablonecka jsme získali velice dobrý výsledek a jsme 5% nad republikovým průměrem. Za tento výsledek patří voličům v naší oblasti veliký dík. Samozřejmě také děkuji za podporu všem, kteří nám pomohli v kampani a přesvědčovali své okolí o potřebě volit ODS.
Chtěl bych touto cestou poblahopřát naším dvěma zvoleným. Se ziskem nejvyššího počtu preferenčních hlasů proběhl pomyslnou cílovou páskou ředitel jablonecké nemocnice MUDr.Vít Němeček. Těsně za ním se umístila JUDr.Ivana Weberová. Zisk dvou mandátů je pro nás velikým úspěchem a závazkem pro nadcházející volební období.
Velice povzbudivé je také umístění všech čtyř kandidátů za Jablonecko v první pětici kandidátů. Je pravda, že letošní volby byly neobvyklé častým využíváním preferenčních hlasů a došlo k zásadním přesunům v rámci jednotlivých kandidátek. Tím se do sněmovny dostali ti, kteří se zvolením nepočítali a nyní se jim obrátí život vzhůru nohama. Například poslední na kandidátce TOP 09 Farský, starosta Semil, přeskočil až na první příčku před lídra a starostu Železného Brodu Horáčka. Na kandidátce ODS zase přeskočila na třetí místo kandidátka Jana Dohnalová, která byla na místě sedmnáctém. Preferenční hlasy také způsobily, že Jablonec má sice dva poslance, ale Liberec, Česká Lípa ani Semily poslance nemají.
Závěrem ještě jednou děkuji velice všem za hlasy, odevzdané ODS, za přízeň a podporu!
Ing. Karel Dlouhý
předseda Oblastního sdružení ODS
Jablonec nad Nisou

 


Vážení voliči, občané a podporovatelé ODS!

1.6.2010

Chci vám touto cestou poděkovat za hlasy, které jste nám při těchto parlamentních volbách v Libereckém kraji odevzdali. Výsledek pro ODS není ideální, ale přesto ODS v Libereckém kraji vyhrála a dosáhla jednoho z nejlepších výsledků v republice. Oproti minulým volbám jsme, bohužel, dva mandáty ztratili a těšit nás může jenom fakt, že voliči podpořili ty strany, které slíbily rozpočtovou kázeň a zodpovědný přístup k hospodaření státu. Z tohoto hlediska má pravý střed v Libereckém kraji 5 mandátů z osmi a levice ztratila. To je dobrá zpráva!
Volebními výsledky také zamíchaly různé aktivistické akce a kampaně, z nichž některé byly opravdu za hranou slušnosti. To trochu zamrzí, ale i takový je život. Praxe také ukáže, jak se zhostí své role poslanci i vznikající vláda. Mně nezbývá, než jim všem popřát hodně pevné nervy, mnoho úspěchů a poděkovat všem, kteří mne volili.

Bc.Tomáš Hasil


 

 

 

 

 

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz