2024

sobota 20. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Přemysl Sobotka navštívil Frýdlantsko a Chrastavu a pomáhá organizovat finanční pomoc

8.8.2010

Předseda Senátu Parlamentu ČR Přemysl Sobotka dnes strávil den v povodněmi nejvíce postižených oblastech Liberecka. "Nejdříve jsem navštívil Frýdlantsko a potom také Chrastavu," uvedl k cestě předseda Senátu.

"Po opadnutí vody po bleskových povodních se ukazuje apokalypsa v plén rozsahu. Poškozeny jsou silnice, elektrické vedení a rozsáhlé škody jsou na majetku místních lidí," popisuje své dojmy Přemysl Sobotka. "To, co je vidět na záběrech televizních štábů je zlomek toho, co se tady odehrálo a dále odehrává, předčilo to všechny mé předtuchy," dodal.

Hlavním tématem pro místní samosprávu je co nejrychlejší finanční pomoc. Předseda Senátu v této souvislosti jednal se starosty postižených obcí a měst. "Přislíbil jsem, že udělám vše, co je v mé pravomoci a v mých silách, aby peníze přišly do postižených míst co nejdříve," řekl Přemysl Sobotka.

Předseda Senátu poděkoval rovněž všem záchranářům za jejich obětavou pomoc. "Ta pomoc v akutní fázi povodní byla nedocenitelná, ať už se jednalo o dobrovolníky, hasiče nebo profesionální záchranáře, vojsko a policii. Ale teď přijde na řadu fáze rekonstrukční a ta může být v mnoha ohledech složitější než efektivní činnost při samotných povodních, na to se musíme všichni připravit," dodal Přemysl Sobotka.

Zdroj: Senát PČR
 

DISKUZE 0 příspěvků
Vstoupit do diskuze

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz