2024

pátek 26. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Program ČSSD před volbami ?? Populismus.

29.4.2009

Dneska se povedly Paroubkovi hned dvě pecky za den. Postupně představuje veřejnosti místo programu vlastní strany populistická gesta a doufá, že k vyhrání voleb to stačí. Asi si to přečetl v nějaké výzkumu, a navíc si konečně všiml toho, že nějaký výzkum také kdysi mluvil o tom, že voliči ČSSD se rekrutují z řad lidí spíše s nižším vzděláním….

Jinak si totiž nelze vysvětlit, proč místo programu státotvorné strany, kde bychom se dočetli, že po volbách udělá pro lidi to a ono a hlavně zaplatí to z toho a z toho, servíruje lidem před volbami jen populistická gesta.

1. Blonďatá herečka Kateřina Brožová na třetím místě kandidátky za Paroubkem…. No ona je to hezká holka, má prý i Paroubka ráda ba i stranu to celou…..Ale v které základní organizaci ČSSD je registrovaná jako členka, kolik toho odseděla na schůzích, kolik práce udělala politikou pro blaho občanů této země třeba na komunální úrovni ?? Nic, jenom je to pohledné děvče a nějaký starší chlípný pán s pěti třídami základní školy by se mohl rozhodnout tam hlasovací lístek hodit…. Co na tom, že dvě místa před ní bude na tom samém lístku Paroubek, o to přece jde aby tam seděl hlavně on, no ona tá krasavica by taky po volbách mohla zjistit, že má moc práce s točením seriálu a tak se místa vzdá ve prospěch někoho jiného. Účel splněn. Nebo si opravdu myslíte, že Paroubek je tak uchvácen politickým vzděláním a vizí Brožové aby jí do toho parlamentu musel protlačit stůj co stůj ?

2. Snížit platy manažerům ve státem vlastněných podnicích, o polovinu, má to prý udělat nový premiér jinak to udělá ČSSD po volbách. Jasný jak facka strejdové v hospodě si o tom povídaj co to berou ti ředitelé za děsný prachy, přitom pivo už nestojí pětikorunu…. Ani slovo o tom kdo tu práci pak bude dělat. Schopný manažer za ty peníze půjde do soukromého sektoru, kde mu navíc politici nebudou do rozhodování kecat, nebo snad může ředitel ČD teď před volbami propustit 20 % zaměstnanců aby nemusel škemrat o dotace ?? To by byl průšvih… Rath dokonce závidí řediteli ČD plat natolik (prý bere až pětkrát víc jak hejtmani) že vyhrožuje tím, že ČD nedostanou od jeho kraje dotaci na spoje…. Úsměvné těším se na voliče ČSSD kterým nepojede vlak a budou chodit do práce asi pěšky, protože ČD ty spoje pak prostě zruší a bude to.. zase se o Středočechy jejich hejtman postaral.

 

A tímto nás chce ČSSD přesvědčit o tom jak to se státem a s jeho obyvateli myslí dobře ? Já doufám, že velká část voličů ČSSD v minulých parlamentních volbách byli i ti s větším vzděláním (a snad i větší inteligencí) a právě tyto kroky Paroubka je přesvědčí o tom proč zrovna tuto stranu nevolit.
 

Petr Olejníček

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz