2024

sobota 20. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Radši srandu než pandu

31.3.2016

 Dobré Číňany a dobré Čechy poznáme podle toho, že mají rádi Tibet. Dobré Číňany a dobré Čechy poznáme také podle toho, že mají rádi pandy. Dobrý Čech ví, že pandám se daří nejlépe v Číně, proto jim přeje svobodně si užívat  pozemských radostí právě tam. Dobrý Číňan ví, že Tibeťanům se daří nejlépe v Tibetu, což jim přeje a do jejich země neleze.

         Číňané, kteří nemají rádi Tibet, nemají rádi ani pandy. Vyvážejí je jako otroky do zemí, které se jim upíší podivnými podmínkami. Ty země si pandy půjčují a stojí je to opravdu mnoho. Jakmile  se Číně znelíbí, pandy musí  domů. Taková pandí výpůjčka je něco, co bychom mohli označit za punc čínské nevěstky. A Čína nás dnes takovou chce mít.
          Výskyt tibetských vlajek a pand spolu nepřímo souvisí. Mnoho tibetských vlajek znamená, že nepřijede žádná panda. Pomozte pandám a vyvěste ještě další tibetské vlajky po celé naší zemi! Copak nechápete, že v pražské ZOO by pandy byly nešťastné?
         Češi mají rádi srandu a ta vyžaduje svobodu. Svobodu pro Čechy, svobodu pro Číňany, svobodu pro Tibeťany. Když k nám ale  přijede panda, bude po svobodě. Staneme se vazaly Číny, náš humor vyschne, až uvidíme to nešťastné krásné stvoření, které se u nás trápí. Jakmile si začneme dělat srandu z komunistických papalášů, panda bude muset stejně domů. Proto by bylo lepší, aby sem vůbec nejezdila a ušetřila si to nepohodlné cestování.

 
 

MUDr. Vít Šlechta

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz