2024

pátek 19. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Toxický Babiš

21.9.2017

Největším problémem Andreje Babiše není Čapí hnízdo. Největším problémem Andreje Babiše je fakt, že věří svým snům. Andrej Babiš věří tomu, že nechtěl být členem KSČ.
Andrej Babiš věří tomu, že nespolupracoval s STB, Andrej Babiš věří tomu, že své peníze vydělal poctivou prací, při níž nikoho nepodrazil.

Andrej Babiš nechápe, že se nachází v těžkém mediálně - podnikatelsko – politickém střetu zájmů. Chová se jako člověk, který si neuvědomuje své hranice a hranice fungování slušné společnosti. Jeho charisma je založeno na imitaci žebráka, který loudí almužnu ve prospěch lidstva. Firmám jeho Agrofertu dnes patří 6 % zemědělské půdy, což je více, než kdy u nás vlastnil jakýkoliv feudál. To by v podstatě nevadilo, kdyby jeho byznys pomáhal rozvíjet zemědělskou krajinu. Opak je však pravdou. Jeho monokultury požírají dotace, hyzdí krajinu, vyčerpávají ornou půdu a likvidují zemědělskou pestrost. Jeho zemědělské podniky ovládají výkup pěstebních komodit i výrobu hnojiv a pesticidů. Ještě mnoho let po skončení éry Andreje Babiše se budou naši potomci vypořádávat s toxickým zamořením podzemních vod, které způsobilo extenzivní hospodaření Agrofertu.

Úplně nejhorším snem Andreje Babiše je likvidace zastupitelské demokracie v obcích, okleštění významu a vlivu parlamentu. To by vůbec nebylo znepokojivé, kdyby si Andrej své předchozí sny nesplnil. Ale on si zatím všechno splnil! Koupil si nejvlivnější noviny, koupil si řadu podniků svých konkurentů, stal se ministrem financí, kde pokračoval v likvidaci podnikatelů politickými prostředky. Ve svém pojetí života nevěří nikomu, všechny považuje za zloděje a korupčníky, věří pouze sobě a svůj prospěch si plete s prospěchem této země. Za čtyři roky svého vládního působení ovládl ministerstvo životního prostředí, dopravy a obrany a spravedlnosti. Silný vliv mají jeho lidé ve zdravotnictví, kde rovněž začal podnikat. Způsob, jakým pak přebírá cizí firmy od zemědělských až po zdravotnické, velice připomíná mafiánský socialismus. Co stát neschválí jiným firmám, schválí jeho firmám v okamžiku, kdy je "zachrání" nepřátelským převzetím.

Obětí Andreje Babiše není pouze sedlák Bohumír Rada, kterému nechal spálit téměř 300 hektarů pšenice a kukuřice. Jeho obětí není pouze Jan Boček, kterého připravil o Kostelecké uzeniny. Jeho obětí nejsou pouze lidé z krásného Zemědělského družstva Hostopeče, jež přeměnil na pouhý zdroj zemědělských dotací. Vliv Andreje Babiše dnes prorostl do všech oblastí a není mu úniku. Jediným způsobem, jak zabránit jeho dalšímu toxickému působení, je ignorovat jeho sny. Volič se nesmí stát nástrojem na plnění snů člověka, který je stižen nezvladatelnou touhou po moci, vlivu a majetku. Žádný volič, který si chce plnit své vlastní sny ve svobodné společnosti, nemůže volit Andereje Babiše a jeho hnutí ANO. Nesmíme se nechat otrávit a musíme vstát do volebního rána s nadějí, že má cenu měnit politickou realitu, která se na první pohled jeví beznadějně. Ano, musíme volit jinak, než žadoní zákeřný a nenasytný žebrák AB.

MUDr. Vít Šlechta

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz