2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

VIRTUÁLNÍ DEMONSTRACE

12.5.2010

Štve Vás Paroubek? Vadí Vám jeho arogance, pokrytectví, lži a sliby? Nechcete, aby se po dvaceti letech vrátili k moci komunisté? Nesouhlasíte s politikou ČSSD, která nás vede řeckou cestou ke státnímu bankrotu a chaosu? Vadí Vám šikana na mítincích ČSSD a lživá obvinění z podněcování násilí a přesto chcete vyjádřit svobodně svůj názor?

Zde máte příležitost!


Představujeme Vám světově unikátní projekt virtuální demonstrace. Internet je médium, kterému podlehla celá společnost. Doprovází nás v práci, na cestách i ve volném čase. Více času mnohdy trávíme v prostředí virtuálním než v reálném světě. Čas je dnes neúprosný a chodit demonstrovat proti každému výmyslu Paroubka je otrava (kdo by ho taky chtěl denně vidět). Reagujeme také na aktuální dění na naší politické scéně. Pokusy omezit svobodu slova, nás vedly k zamyšlení, jak umožnit svobodně vyjádřit názor bez obav z perzekuce tajnými policisty nebo verbální či jiné konfrontace.

Vytvořili jsme proto virtuální počítačové prostředí, do kterého se každý může bez obav přihlásit a kde může svobodně, aniž by odešel od svého počítače vyjádřit svůj názor. Součástí registrace do systému je možnost vytvořit si svou vlastní podobu virtuálního demonstranta. Vybrat si můžete z několika typů postav, tu která vám nejvíce sedí. Svého demonstranta můžete vybavit některým z připravených transparentů nebo si na něj můžete vytvořit vlastní slogan. Od 14 hodin 11. května do půlnoci v neděli 23.5.2010 probíhá první fáze, kdy je možné se do prostředí virtuální demonstrace registrovat. Přihlášení účastníci budou upozorněni mailem těsně před demonstrací a budou moci přímo na webu sledovat video z demonstrace. Těšit se můžete i na reportáž z události a hlavně na unikátní projev lídra ODS Petra Nečase, který proběhne přímo ve virtuálním prostředí a nikde jinde ho neuvidíte. Pokud nebudete moci sledovat průběh virtuální demonstrace v přímém přenosu 25. 5. od 14.00, obdržíte po proběhnuté demonstraci emailem upozornění a budete se na svém profilu moci podívat na video z demonstrace a několik obrázků Vašeho demonstranta, které můžete zaslat svým přátelům a vyjádřit tak Jiřímu Paroubkovi a jeho sociální demokracii, že je čas skončit!
 

DISKUZE 0 příspěvků
Vstoupit do diskuze

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz