2024

úterý 16. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Vyjádření Přemysla Sobotky k aktuálnímu dění ve zdravotnictví

21.9.2020

  Do mrtvol se nekope, do živých musí… Demise ministra Vojtěcha, nástup ministra Prymuly, projev premiéra Babiše – opravdu výživné na jeden den. Reaguji až dnes, jednak jsem byl navečer v divadle na Cimrmanech (fakt dobrý) a jednak jsem nechtěl psát v emoci.

Projev premiéra Babiše jsem si večer několikrát přečetl a mohu říci jediné – prázdný a falešný (jak už také někdo řekl).

Včera odpoledne navíc na videokonferenci krajů̊ pan Babiš̌ velmi arogantně̌ řekl „chtěli jste Ústřední krizový́ štáb, tak ho máte, ale bez ministra zdravotnictví“. Je jasné, že jak řídil ministra Vojtěcha, který ho bohužel poslouchal, tak opět zachraňuje národ po svém. Musí ale vědět, že bez krajského zdravotnictví a krajských hygien nic nepořídí.

On ale našel viníka současného stavu. Jsou to lidé, kteří nedodržují pravidla, a krajské hygieny, které nestíhají. A my stále posíláme vyplněné tabulky, ze kterých se následně dělají se statistiky To je ale jen podpůrný argument, rozhodovat musí vláda.

Smíříme se s rouškami a určitými omezeními, ale nikdy se nesmíříme s chaotickými projevy čelních představitelů, hlavně pana Babiše. Přestaňte strašit, říkejte holé věty s pokyny, které si „nahoře“ vyříkáte a půjde z vlády jeden názor, nic víc. Pracovat systémem hot nebo čehý a hrát si na spasitele, to fakt lidi jen znervózňuje. Skončete s volebním populismem a naslouchejte opravdovým odborníkům a podle toho jednejte.

Lidé toho mají už opravdu DOST.

MUDr. Přemysl Sobotka

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz