2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Výzva volebního štábu

6.8.2009

obracím se na Vás 65 dní před volbami, v době, kdy přípravy volební kampaně vrcholí. Obracím se na Vás s výzvou, abyste v nadcházejícím náročném období, tváří v tvář účelovým útokům, tlaku médií, osočování protivníkem zachovali klid a rozvahu. Náš program má pevné základy a naše kampaň je dobře připravená jak na centrální, tak na regionální úrovni. K dispozici je podrobně zpracovaný grafický volební manuál, který dává jasné a jednotné noty pro všechny součásti vizuální komunikace ODS.

Všichni si dobře uvědomujeme, že volby, které máme před sebou, jsou mimořádně významné. Jejich výsledek určí na mnoho let, kam bude směřovat vývoj v České republice.

A to je určitě pádný důvod, abychom všichni šli do kampaně s plným nasazením a ze všech sil.

Obracím se na Vás jako šéf volebního štábu s výzvou, abyste volební kampaň vzali opravdu za svou a osobně přispěli k co nejlepšímu volebnímu výsledku ODS.

Obrátilo se na mě několik přátel a známých s pochybovačnou připomínkou, že všude jsou vidět jen oranžové plakáty a tváře sociálních demokratů. Vím, že nás čeká oranžová záplava po celé zemi. Ale ujišťuji Vás, že kampaň, kterou společně připravujeme, sice nebude na každém patníku, ale bude dostatečně účinná. Více než kdy jindy totiž cílíme na konkrétní skupiny voličů, čerpáme z věrohodných podkladů, aktivně zapojujeme veřejné mínění a inspirujeme se v zahraničí.

Období srpna, v kterém běží kontaktní část kampaně v regionech a kandidáti se setkávají při nejrůznějších společenských, sportovních a jiných událostech s občany, využijte, prosím, tento prostor ke konkrétním diskusím. Připomínejte občanům výzvu, s kterou se ODS obrátila na českou veřejnost, aby i ona přispěla svými podněty ke konečné podobě volebního programu ODS. Od včerejšího dne je na našich webových stránkách vystaven dotazník, který klade otevřené otázky ve dvanácti oblastech. Odpovědi na tyto otázky, názory a podněty občanů budeme od dnešního dne až do 21. srpna na webu shromažďovat a promítneme je do programu. Využijte setkání s občany k debatám nad těmito otázkami. V příloze tohoto e-mailu Vám posílám konkrétní podobu dotazníku "Program psaný s občany".

17. srpna spustíme rovněž nové speciální webové stránky ODS a 31. srpna představíme veřejnosti konečnou podobu našeho volebního programu. Tímto dnem zahájíme vrcholnou "horkou" volební kampaň.

Milé kolegyně, milí kolegové, přátelé, v průběhu kampaně si dovolím obracet se na Vás prostřednictvím e-mailů a sms zpráv, abychom byli stále v kontaktu, aby kampaň ODS byla skutečně naše společná. Máme společný cíl – vyhrát tyto důležité volby. Jsem přesvědčen, že společným postupem, jednotou a vzájemnou podporou společně na podzim zvítězíme.


Ivan Langer,
šéf volebního štábu
 

ODS

DISKUZE 0 příspěvků
Vstoupit do diskuze

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz