2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


[ zpět ]

Zubová za sto českých

6.7.2009

Recept na vyléčení hospodářské krize? Ten je podle něho jednoduchý. Všichni dostanou přidáno.
Zatím dostali přidáno příznivci Davida Ratha. Projevem lásky si vymínil distribuci veřejných peněz. A najednou přerostl přes hlavu.

Jsme v té dilematické situaci: vyhodit ho? Pak by se někdo mohl zeptat, proč člověk s takovým profilem osobnosti dostal na hraní Středočeský kraj. Nevyhodit ho? On to bude dělat dál a lidi budou zuřit.

Totéž s tou Zubovou. Je to hodná holka a pomohla sestřelit nenáviděnou vládu. Zaslouží si tedy lízátko nebo dokonce kremroli. No a jelikož její přítel nabízí sto českých, dá se uvažovat i o trafice. Za sto českých se už dá leccos pořídit!

Jenom se ani za sto českých nedá koupit cisterna dryáku jménem Vanish a skvrny se zbavíš. Se Zubovou v týmu je třeba o přeběhlících tiše mlčet a hubu držet. Tím spíš, že Topolánkovi přeběhlíci dokázali své finanční záležitosti zakamuflovat, kdežto sto českých Zubové leží na pultě jak houska na krámě.
Takže, je třeba mlčet. Jako vždy, když jde o kostlivce ve skříni, tím spíš, že o kostlivce čerstvého. 
 

David Rath zůstává na kandidátce ČSSD a tým posiluje Olga Zubová, bývalá zelená, pak předsedkyně Demokratické strany zelených, která ale do sněmovny kandidovat nebude. Nyní se Zubová posadí na páté místo kandidátky sociální demokracie v Praze.


 

Jako poslankyně se velmi osvědčila v minulém období. V kritickou chvíli předsednictví v EU pomohla sestřelit vládu, jejímž koaličním členem byla strana, jejímž členem a poslancem Zubová byla.
Nezbývá než sociálním demokratům k posile pogratulovat.
Pro méně chápavé: zkušenost učí, že kdo podrazil jednou, podrazí i podruhé, protože je to v něm jako v koze. Nebo jako v Zubové.

Totéž platí pro udržení Ratha v kandidátce. Samozřejmě, že jeho odstranění by znamenalo veřejné přiznání, že sociální demokraté vsadili na splašeného koně. Takže si ho nechali ve stáji v naději, že se přestane plašit. Jak jsme zde psali včera, na řadu odstraňovacích úvah by měl přijít i plašan Paroubek. A nastojte, stalo se. Citujme Novinky:
Terčem kritiky na jednání nejužšího vedení strany, grémia, se stal i samotný předseda ČSSD Jiří Paroubek. Kritizován byl za veřejné vystupování a napadání novinářů. Následně Paroubek zrušil avizovanou tiskovou konferenci.

Neviditelný pes

DISKUZE 0 příspěvků
Vstoupit do diskuze

[ zpět ]

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz