2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 

ODS

 

Milí příznivci ODS,

již toto úterý oslavíme výročí 17. listopadu. Stalo se již hezkou tradicí, že se občanští demokraté pravidelně scházejí a společně si připomínají zásadní dny v českých dějinách. Nejinak tomu bude i letos.

Přijměte prosím pozvání na společné setkání členů a příznivců ODS, které se uskuteční v úterý 17. 11. v 10:55 před kavárnou Slavia v Praze. V 11:00 pak s vedením občanských demokratů položíme květinu a zapálíme svíčku na pietním místě na Národní třídě.

Dnes poslanci pokračovali v projednávání zákona o elektronické evidenci tržeb. Je bizarní, když nám Andrej Babiš pořád dokola dává za příklad Chorvatsko, kde systém nefunguje. Proto jsme se rozhodli ministra financí upozornit tímto krátkým videem, že naše země patří na Západ, ne na Balkán. Také nám chodí spousta e-mailů od aktivních a pracovitých lidí, kteří mají strach, že kvůli registračním pokladnám budou muset pověsit živnost na hřebík, připomněl Zbyněk Stanjura. Budeme rádi, pokud nám zašlete i svůj příběh na hk@ods.cz. Chceme, aby si tyto příběhy poslechli koaliční poslanci a ještě zvážili podporu registračním pokladnám. Proto budeme v rámci projednávání zákona tyto zkušenosti předčítat.

V tomto týdnu také Petr Fiala diskutoval v Českých Budějovicích se členy ODS a univerzitními studenty o uprchlické krizi. Členy Hospodářské komory ujistil, že ODS bude usilovat o odložení účinnosti zákona o kontrolním hlášení, který znamená jen další zbytečné papírování. Je vidět, že lidé si stále častěji všímají naší pravicové politiky, když by podle agentury Phoenix Research nám dalo svůj hlas 10,4 % občanů.

V neděli bude hostem Otázek Václava Moravce 1. místopředseda Senátu Přemysl Sobotka. Bude diskutovat s Janem Hamáčkem. Ve 12:00 hodin budeme sledovat.

S přáním krásného víkendu


Jana Havelková
tisková mluvčí ODS

 

Dále doporučujeme:

Petr Fiala: Vláda reaguje na migrační krizi se čtyřměsíčním zpožděním

Petr Fiala: Za okny socialismus

Jan Zahradil: Konzervativci mají plán na stabilizaci muslimského světa.

Jana Černochová: Velké ucho

Václav Klaus ml.: Školská novela povede ke zbytečnému zmatku

Drahomíra Miklošová: Sociální systém je špatně nastavený, nemotivuje lidi k tomu, aby si hledali práci

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz