2024

sobota 20. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 

Novinky ODS
 

Milí příznivci ODS,
 

dnes je to přesně týden od teroristických útoků v Paříži, které šokovaly celou Evropu. Během uplynulého týdne si veřejnost i média kladly mnoho otázek o naší bezpečnosti, o radikálním islámu i o tom, jak po takovém masakru reagovat na příchod migrantů do Evropy. Na některé z nich reagoval předseda Petr Fiala ve svém blogu, kde upozornil především na to, že je třeba přejít od slov k činům a začít chránit naši bezpečnost. Falešnou politickou korektnost a neschopnost Evropy kritizovala také senátorka Veronika Vrecionová. Poslanec Marek Benda vyzval k boji proti Islámskému státu a to všemi prostředky, které povedou k porážce protivníka.


V úterý jsme si připomněli výročí 17. listopadu, den boje za svobodu a demokracii, ale také Mezinárodní den studentstva. Občanští demokraté se jako tradičně sešli na Národní třídě, kde společně uctili památku listopadových dnů. Petr Fiala se při této příležitosti zamyslel nad svobodou a demokracií, kterou 26 let po revoluci máme. Význam tohoto dne zastínil bohužel prezident Zeman, který spolu s Blokem proti Islámu zabral pražský Albertov a policie, jež si hrála na pořadatelskou službu a selektovala příchozí, neumožnila studentům – symbolu Listopadu, památku roku 1989 uctít. Do Zemana a Konvičky se ostře opřela pro Reflex Miroslava Němcová.

Radost nám tento týden udělaly průzkumy volebních výsledků. Oproti září posílila ODS o 2,4 %. Nárůst potvrdila i agentura SANEP, kde jsme se dostali těsně pod 10% hranici se ziskem 9,9 %. Desetiprocentní hranici jsme atakovali v průzkumu agentury Phoenix, kde již druhý měsíc máme 10,4 %. Volební průzkumy samozřejmě nejsou volby, ale jsou důkazem, že naše preference rostou, a že to půjde. Děkujeme všem, kteří nás podporují.


V neděli sledujte poslance Pavla Blažka v pořadu Partie od 11:00 na TV Prima. Diskutovat bude s ministrem spravedlnosti Pelikánem. Doporučuji také v pondělí v 09:30 pořad ČRo Plus – PRO A PROTI, kde se Jana Černochová utká s Ivanem Gabalem na téma migrační krize. Ve čtvrtek 26.11. se můžeme těšit na předsedu Petra Fialu v pořadu MÁTE SLOVO. Znovu na téma přílivu uprchlíků, imigrace a bezpečnosti.

Přeji Vám pěkné dny a pohodu

Jana Havelková

tisková mluvčí

Dále doporučujeme

 

Václav Klaus ml: Zoufalci

Přemysl Sobotka: Otázky Václava Moravce

 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz