2024

středa 24. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


Novinky ODS
 

Milí příznivci ODS,

všichni s obavami sledujeme zhoršující se bezpečnostní situaci v Evropě. Brusel se však situaci rozhodl řešit omezováním našich svobod: Evropská komise totiž přišla s návrhem na zpřísnění kontroly, nabývání a držení zbraní. Nově by tak například hráči paintballu museli svou „zbraň“ nahlásit na policii. Jana Černochová upozornila, že teroristé si zbraně opatřují nelegálně a ve Sněmovně navrhla usnesení, které se vůči směrnici vymezuje.  Na téma bezpečnostní situace jsme uspořádali krátkou anketu, kterou můžete vyplnit zde.

Na nutnost integrace uprchlíků upozornil Petr Fiala během diskuze se studenty na Vysoké škole ekonomické: „U islámských komunit v Evropě se integrace do společnosti nejvíce nepovedla. I děti imigrantů jsou proti svému novému rodnému státu. Pokud si nebudeme uvědomovat souvislost mezi islámem a neschopností, neochotou se integrovat, špatně dopadneme.“

V Senátu se podařilo přijmout usnesení, které vyzývá vládu k lepší ochraně hranic, bohužel ale chybí bod Jaroslava Kubery, který navrhoval, aby se Česká republika připojila k žalobě proti povinným kvótám, kterými chce Evropská komise běžence přerozdělovat.  

Možná jste už slyšeli o projektu Srdcerváči, který každý rok představuje odvážné ženy s handicapem. Jejich postižení mnohdy nebývá na první pohled vidět. O to je pro ně často těžší se s ním porvat. Chtějí a především mohou pracovat, zapojit se do kolektivu a dělat to, co ostatní. Na několik dní se do týmu ODS zapojila i Srdcerváčka Helena. Poznala fungování hlavní kanceláře, ale také sněmovní frmol mediálních výstupů, živých přenosů, příprav tiskových zpráv a konferencí. Jak se žije mladé ženě s handicapem? Jak se s ním v životě snaží poprat? Přečtěte si zamyšlení, které Helena napsala. Je inspirativní a obohacující.

Děkujeme Vám všem, že nám zasíláte Vaše příběhy a názory na elektronickou evidenci tržeb. Přišly jich stovky a dokazují, že má smysl proti EET bojovat. Posílejte nám je dál, pište Vaše připomínky, argumenty, stanoviska, náměty nebo nám jen napište, v čem jste aktivní, v čem podnikáte a jak se Vás v životě i v práci EET dotkne. Děkujeme, naše adresa je: hk@ods.cz.
 
Přeji pěkné adventní dny,

Jana Havelková,
tisková mluvčí ODS
 
Dále doporučujeme:
Petr Fiala: Vypadá to, že se vracíme zpátky do socialismu
Miloš Vystrčil: Socialisté s ANO potopili obce
Přemysl Sobotka: Uprchlíci v Evropě
Radomil Bábek: Proč koalice nespěchá se zavedením EET?
Alexandra Udženija: ODS žádá omezení nárůstu běžných výdajů o ¾ miliardy Kč
Alexandr Vondra: Západ mezi Tureckem a Ruskem
Usnesení Výkonné rady ODS

 
 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz