2024

úterý 23. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 

Novinky ODS


Milí příznivci ODS,

vstoupili jsme do nového roku. Ať se Vám letos vše daří, jste spokojení, nechybí Vám dobrá nálada a optimismus. I v roce 2016 máme odhodlání bojovat proti návratu socialismu a usilovat o to, aby naše země zůstala demokratická a svobodná. S odvahou budeme hájit zájmy České republiky v Bruselu, čelit imigrační krizi a předkládat rozumná řešení.

Bitva o dobrou politiku pokračuje i letos: již tuto neděli se Petr Fiala utká s Andrejem Babišem v pořadu Otázky Václava Moravce. Sledujeme 10. ledna od 12:00 v České televizi.

Dnes Sněmovna projednávala zákon o elektronické evidenci tržeb. Na lži vládní koalice jsme reagovali argumenty a daty. Bránili jsme přijetí zákona, který má jediný cíl: znepříjemnit život aktivním a pracovitým lidem.

Již příští týden nás čeká v Ostravě 27. kongres ODS. Spustili jsme speciální web, kde můžete již nyní sledovat aktuální informace, přehled nominovaných do orgánů ODS, nebo další upřesňující informace pro účastníky. Celý kongres bude možné sledovat on-line na našich stránkách. Aktivní budeme také na Facebooku a Twitteru.

I v prvních lednových dnech sledujeme aktuální témata. Petr Fiala varoval, že Evropa je na pokraji velké krize. Jan Zahradil kritizoval předsedu vlády, který zcela podcenil bezpečnostní rizika, když nedostatečně zabezpečil svou e-mailovou schránku. Prezidentův kancléř Vratislav Mynář ani po několika letech nezískal bezpečnostní prověrku a může tak být bezpečnostním rizikem, připomenul Martin Kupka. Martin Novotný upozornil na nekompetentnost ministra dopravy v přípravě tendru na mýto. Hanebné hospodaření státu analyzoval Zbyněk Stanjura a Jan Skopeček.
 

Přeji Vám pěkný víkend

Jana Havelková
tisková mluvčí ODS
 

Dále doporučujeme:

Martin Novotný:Jaký byl rok 2015?
Martin Kupka: Události, komentáře: Přímá volba starostů
Václav Klaus ml.: Dnes znovu do školy, s papírem na hlavu
 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz