2024

pátek 19. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 



Milí příznivci ODS,

v úterý někteří z Vás přišli do Slavonic grilovat. Kromě klobás byl otázkami grilován nejen Petr Fiala, ale i Miloš Vystrčil, který v podzimních volbách obhajuje mandát senátora a Jan Zahradník, který vede kandidátku do krajského zastupitelstva. Setkání se vydařilo, diskuze se stočila k hlavním tématům dneška, jako jsou bezpečnost a Evropská unie.

Těmto otázkám se věnoval předseda ODS v rozhovoru pro Pravý břeh, o tom, jak zabránit teroru v ulicích evropských měst, diskutoval s Lubomírem Zaorálkem v pořadu Události, komentáře. Po restartu společné Evropy volá i poslankyně Jana Černochová. Bezpečnost naší země je ohrožena slabostí premiéra Sobotky, který se nedokázal dostatečně postavit proti kvótám na přerozdělení běženců. Nyní je Česká republika nucena do konce října přijmout první vlnu Syřanů. Petr Fiala řekl, že musíme mít možnost případné azylanty dobře prověřit. Jana Černochová také varovala před snahami Bruselu regulovat legální držení zbraní. Opatření by znamenalo oslabení bezpečnosti.

Kolik peněz nakonec zmizí v černé díře OKD? Alexandra Udženija kritizuje nejen rozhodnutí vlády, díky kterému OKD dostane 800 milionů korun, ale i nápad vyplácet 8000 korun měsíčně všem propuštěným horníkům napříč republikou. Propuštění zaměstnanci jiných firem přitom takové odstupné nedostávají. Miloš Vystrčil nešetřil kritikou na adresu Bohuslava Sobotky, který ani v době ekonomického růstu nechce zastavit zadlužování České republiky. Ekonomický expert Jan Skopeček analyzoval, jak Andrej Babiš "vaří" státní rozpočet.


S přáním krásného léta,

Jana Havelková
tisková mluvčí ODS
 

Dále doporučujeme:

Martin Červíček: První vlaštovka války s terorismem

Veronika Vrecionová: Vlastníci půdy by měli bedlivě zvažovat, komu ji prodají

Václav Klaus ml.: V českých školách ubývá učení a přibývá vymývání mozků

Jan Skopeček: Neakceptovatelná radikalizace odborů, J. Středula by se měl podnikatelům omluvit

Tomáš Jirsa: Brusel opět otevřel návrh přesídlování uprchlíků

František Stárek: Vzniká u nás nová státostrana?

 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz