2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 


Milí příznivci ODS,

léto je v plném proudu, možná si právě užíváte dovolenou, nebo se někam chystáte vyrazit. Možná si na dovolenou přibalíte knížku, možná Vás bude inspirovat „čtenářský deník“ Václava Klause ml. I na cestování ale dopadl stín terorismu a Češi vybírají destinaci s ohledem na bezpečnostní rizika. Bohužel, teror je stále blíž České republice. Náš kandidát do Senátu František Stárek proto vyzval, abychom čelili předsudkům vůči věznici Guantánamo a vytvořili podobné zařízení pro internaci teroristů, kteří řádí v Evropě. Legenda undergroundu také v rozhovoru pro Svobodné fórum varovala před ztrátou svobody. ODS bude k imigrační krizi nadále zastávat rozumný postoj, jaký chválil i novinář Reflexu J. X. Doležal.

Kvůli slabosti premiéra Sobotky navíc musíme na základě vnucených kvót přijmout první uprchlíky. Předsedu vlády kritizoval Petr Fiala. Názorový veletoč Andreje Babiše ohledně migrace komentoval Přemysl Sobotka. Ministr financí nejprve s přijímáním uprchlíku souhlasil, když si naivně představoval, že obsadí volná pracovní místa. Nyní Babiš tvrdí, že žádné migranty v ČR nechce. 

Ministryně Marksová připravuje nový zákon o sociálním bydlení. Ten ale nepomůže lidem, kteří se chtějí vrátit do normálního života, výhodný bude jen pro povaleče. Úprava navíc zavádí drakonické pokuty pro obce, které sociální bydlení nebudou schopny poskytovat. Řešení v této oblasti představila expertka ODS pro sociální věci Lenka Kohoutová. O komplikacích, které by zákon způsobil obcím, hovořil starosta Frýdlantu Dan Ramzer.

Ekonomický expert Jan Skopeček analyzoval pokladní plnění státního rozpočtu. O tématu hovořil také v pořadu Události, komentáře.

Petr na grilu! Využijte příležitosti potkat předsedu ODS na neformální akci. Grilovat budeme v Telči, Hořicích a Dobřanech. Pokud máte rádi české filmy, neváhejte přijít do letních kin, která otevírá středočeská ODS po celém regionu. Zkrátka, kampaň je v plném proudu a rozhodně není nudná.
 

S přáním slunného léta

Jana Havelková
tisková mluvčí ODS

 
Dále doporučuje:

Miloš Vystrčil: Jihlava zavzpomíná na oběti justičních vražd

Martin Červíček: Rozhovor s kandidátem na hejtmana Královéhradeckého kraje pro Novinky.cz

Martin Červíček: Události, komentáře: Reorganizace policie odstartována
 

 
 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz