2024

pátek 19. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 


Milí příznivci ODS,

pouhých 7 dní nás dělí od otevření volebních místností. V nich máme jedinečnou šanci vrátit krajské politice obsah a čelit tak lavině socialismu a populismu. Není zdravé, aby na všech úrovních, od Hradu přes Sněmovnu až po kraje, vládla levice. ODS navíc prošla úspěšnou proměnou, poučila se z chyb a dnes prosazuje poctivou pravicovou politiku. Trvejte na tom, aby byl Váš kraj spravován dobře! Přijďte za týden k volbám a „hoďte to“ ODS.

Někteří z Vás také vyberou senátora. Role horní komory Parlamentu bývá často podceňována, přitom senátoři disponují řadou důležitých pravomocí. Pokud se podaří zlomit moc levice, potom budeme mít možnost účinně bránit zákonům, kterými vláda trápí všechny aktivní a pracovité lidi. Podpořte proto ve svém obvodu kandidáta ODS, jestliže se u Vás volby do Senátu letos konají!

Do poslední fáze předvolební kampaně jdeme s heslem „Pravá je jen jedna“. Dáváme tak najevo, že jsme jedinou skutečně pravicovou stranou, která má šanci uspět ve všech krajích, a být tak protiváhou vládní levice. Pomozte nám přesvědčit co nejvíce nerozhodnutých voličů například stažením coveru na svůj Facebook! Vysvětlujte také svým přátelům, že krajské volby jsou důležité a že ODS nabízí kvalitní program i kandidáty. Každý hlas se počítá.

Ve středu 5. října od 15:00 hodin v Českých Budějovicích (v Kanovnické ulici u sochy Vojtěcha Lanny) nás čeká závěrečný mítink. Přijďte s námi podpořit naše kandidáty před nadcházejícími volbami.

Ve čtvrtek bude Česká televize vysílat živě předvolební superdebatu, kde se Petr Fiala utká s ostatními lídry stran. Sledujeme od 20:00. Podobný formát plánuje i Blesk, ovšem on-line od 15:00 hodin. 
 

Přeji pěkný předvolební víkend

Jana Havelková
tisková mluvčí ODS


Dále doporučujeme:

Petr Fiala: Jsme tu pro aktivní lidi, jimž hází vláda klacky pod nohy

Petr Fiala v předvolební debatě

Petr Fiala: Ještě není tma, ale stmívá se

František "Čuňas" Stárek v duelu Reflexu s Vlastimilem Harapesem: Z jiných světů

Martin Kupka: Kvalitu péče dělají ve zdravotnictví hlavně lidé

Václav Klaus ml.: Udělejte dítěti pořádnou svačinu do školy

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz