2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


Vážení členové a příznivci ODS,

začátkem letošního roku jsme představili jasné cíle, se kterými jde Občanská demokratická strana do voleb. Chceme zastavit levicově-populistickou vládu, vrátit politice její obsah a smysl a představit dobrý program pro aktivní a pracovité lidi. Nejsme a nebudeme stranou laciných marketingových triků. My nabídneme jasný a srozumitelný program, místo prázdných frází konkrétní řešení, která pomohou našim občanům. 
 
Nechceme ale, aby program občanských demokratů vznikal v úzkém kruhu politiků. Chceme program, který bude odpovídat potřebám lidí a nabídne řešení problémů, s nimiž se potýkají ať už v životě, nebo v práci. Chceme oslovit nejen odborníky na dané oblasti, ale především naše občany a ty, kteří se různým tématům věnují v rámci asociací, spolků a dobře znají potřeby našich spoluobčanů. Chceme tvořit program společně, i s Vámi, členy a příznivci ODS. 
 
Proto si Vás dovolujeme oslovit a požádat, abyste nám i Vy pomohli tvořit program. Jestliže v nějaké oblasti, která Vás trápí, vidíte prostor pro změnu, zlepšení či zjednodušení podmínek, budeme rádi, když se o tuto informaci podělíte a svůj návrh nám pošlete. Nezáleží na tom, jestli se jedná o velké nebo malé téma. Vítáme jakýkoli konkrétní návrh, který může zjednodušit život našim občanům.
 

Podněty můžete zaslat prostřednictvím následující stránky:  www.ods.cz/program 

 
Děkujeme a těšíme se na spolupráci.
 
S pozdravem 
 
Petr Fiala
předseda ODS
 
Alexandra Udženija
první místopředsedkyně ODS

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz