2024

úterý 23. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


Milí příznivci ODS,

předkládáme návrh zákona o financování obrany státu. Výdaje na obranu chceme zákonem navýšit na 2 % HDP ročně, jak jsme se zavázali našim spojencům v rámci NATO. Tématu se dlouhodobě věnuje Jana Černochová, která v článku pro Pravý břeh upozorňuje, že bezpečnost závisí na kontinuitě a stabilitě.

Premiér konečně vyslyšel výzvy Petra Fialy a svolal jednání předsedů parlamentních stran k Brexitu, které přineslo konkrétní výsledky. V zahraničí budeme tak silní, jak budeme doma jednotní. Proto předkládáme konkrétní návrhy, jak EU reformovat. Petr Fiala se tématu věnoval i ve vstupu do pořadu Události.

Socialisté se opět chystají přerozdělovat bídu, když chtějí vysát peníze od úspěšných lidí. Podle Petra Fialy a Zbyňka Stanjury Česko potřebuje pravý opak: nižší a jednodušší daně. Levicový nápad kritizoval také náš ekonomický expert Jan Skopeček.

Dobrou zprávou je, že budeme spolupracovat se stranou Soukromníků. Ta, stejně jako my, hájí zájmy živnostníků a malých podnikatelů. Petr Fiala si je jistý, že díky dohodě ODS posílí.

Iniciativa Radostné Česko bez EET a Asociace podnikatelů a manažerů Radomila Bábka už zítra pořádají demonstraci za svobodné podnikání. Přijďte a řekněte od plic „NE“ EET, šikaně, zbytečnému papírování a kontrolám. Přijde i první místopředsedkyně Alexandra Udženija. 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz