2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 

Milí příznivci ODS,

děkujeme, že tvoříte program s námi! Tento týden jsme přišli diskutovat s Petrem Fialou do Jihlavy, příští týden nás čeká Zlín a Karlovy Vary. Podívejte se, kdy Petr Fiala přijede k Vám a přijďte!

Spousta obchodů tento týden musela po mnoha letech definitivně zavřít, další budou následovat. Začala totiž platit druhá fáze EET, která je zejména pro malé prodejce likvidační. Že zákon zrušíme, zopakovala Alexandra Udženija v pořadu Události, komentáře. O dalších tématech mluvila první místopředsedkyně ODS na rádiu Impuls

Přestože jsme opakovaně ve Sněmovně předložili zákony, které by snížily, zjednodušily nebo dokonce zrušily některé daně, Andrej Babiš tyto změny nikdy nepodpořil. Proto považujeme za sprostý populismus, když ministr financí nyní mluví o tom, že chce daně snížit. Návrhy socialistů i populistů v oblasti daňových změn kritizoval Petr Fiala. Nejen o ekonomice, ale i o budoucnosti pravice byl rozhovor Petra Fialy pro Právo.

Zbyněk Stanjura a viceprezidentka Hospodářské komory Irena Bartoňová Pálková upozornili na chyby v novele zákoníku práce. Socialisté chtějí například regulovat práci z domova. Kvůli tomu zaměstnavatelé tento benefit omezí. Proto jsme předložili pozměňovací návrhy, které chyby napravují.

Nadále bojujeme proti návrhu Evropské komise, která chce omezit legálně držené zbraně. Jana Černochová usiluje o to, aby právo držet zbraň bylo součástí Ústavy. Poslankyně také zopakovala, že implementaci směrnice budeme bránit i za cenu sankcí.

Jan Zahradník se v nedělních Otázkách Václava Moravce střetne s Richardem Brabcem a Matějem Stropnickým. Pozor! Tentokrát od 13:00 hodin. Program tvoříme i v Senátu. Na jeho půdě pořádá předseda našeho senátního klubu a místopředseda ODS Miloš Vystrčil seminář k e-governmentu. Vystoupí na něm mimo jiné Martin Kupka a Alexander Bellu.
Dále doporučujeme:

ODS: Kandidátky pro sněmovní volby povedou zkušené osobnosti i nové tváře

Jan Zahradil: Evropská komise otevřela debatu o budoucnosti unie. Pozdě a špatně

Jiří Nantl: Přelétaví profesoři

Bohuslav Svoboda: Vraťme obor praktického lékařství pro děti a dorost do zákona o vzdělávání

Lumír Aschenbrenner: Víkendový sjezd ANO s výkony na Oscara

Václav Klaus ml.: 25. únor, média a tradiční strany

Lenka Kohoutová: Zákon o sociálním bydlení je paskvil. Marksová ho má špatně spočítaný

Pavel Blažek: Komentář k obvinění Jiřího Komárka

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz