2024

čtvrtek 28. března


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 

Milí příznivci ODS,

Petr Fiala připomněl, že naše země si zaslouží prezidenta, který nerozděluje společnost, nezpochybňuje základní směřování naší zahraniční politiky a ctí ústavní funkce. Miloš Zeman sice oznámil svoji kandidaturu, my se chystáme nabídnout kandidáta, který bude lepší volbou.

Rušno bylo v Senátu: Lumír Aschenbrenner navrhoval snížení DPH z 21 % na 19 %, Jaroslav Zeman usiloval o to, aby sociální dávky byly vypláceny formou poukázek a Miloš Vystrčil varoval před novelou školského zákona, která přinese komplikace a další zbytečnou administrativu. Předseda senátorského klubu ODS také inicioval ústavní stížnost proti některým paragrafům zákona o pravidlech rozpočtové odpovědnosti, které omezují možnosti obcí investovat. Pro svůj záměr našel širokou podporu 60 senátorů.

V plném proudu je tour Petra Fialy po našich městech. Tento týden jste přišli tvořit program do Zlína a Karlových Varů. Kde se uvidíme příště? Podívejte se do kalendáře a určitě přijďte!

Ačkoliv druhá vlna EET přišla teprve před 10 dny, už nyní vidíme fatální následky: zavřené obchody zejména na vesnicích. I o tom mluvil Petr Fiala ve svém pravidelném videu.  Všechny rozumné lidi také zarazil drakonický postup finanční správy. Ta i za drobné nesrovnalosti, například v rámci kontrolního hlášení DPH, uděluje nepřiměřené tresty. Tento postup kritizoval Jan Skopeček. Téma v pořadu Události, komentáře komentoval i Zbyněk Stanjura.

„Když slábne politika, sílí byrokracie“, řekl Petr Fiala v rozhovoru pro Pravý břeh. Za přečtení stojí i článek Jana Zahradila, v němž analyzuje proměnu světa s nástupem Trumpovy administrativy.

Dále doporučujeme:

Alexandra Udženija: Islámský stát je mafie

Jan Zahradník: Novela zákona o ochraně přírody a krajiny destabilizuje nejenom ochranu životního prostředí, ale také základy demokracie v naší zemi

Simeon Karamazov: Globální oteplování? Pařížská dohoda nás nezachrání

Václav Klaus ml.: Je suis…Marine Le Pen

Jan Zahradník: Otázky Václava Moravce

Jana Černochová: Sedět ve vládě s panem Babišem je pro mě absolutně nemyslitelné

Vladislav Vilímec: Dočkají se obce nových pravomocí v sociálních ghettech?

Lenka Kohoutová: Sociální byty musí být pro potřebné, nikoli pro vysavače systému

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz