2024

pátek 19. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


Milí příznivci ODS,

ještě než začneme s rekapitulací uplynulého týdne, dovolte mi připomenout, že konference Pravého břehu - V jaké zemi budeme žít? proběhne již v úterý 26. června. V jejím rámci vystoupí předseda ODS Petr Fiala, podiskutovat budete moci i s Alexandrem Mitrofanovem, Jindřichem Šídlem nebo Lubomírem Kopečkem. Registrovat se můžete na adrese diskuse@pravybreh.cz.

A teď už k aktuálnímu politickému dění. Závěr minulého týdne patřil především skládání polokomunistické vlády. Předseda Petr Fiala kritizoval postup všech zúčastněných v čele s Andrejem Babišem a prezidentem Milošem Zemanem v nedělní Partii na TV Prima i v pondělním Interview ČT24. Předseda ODS také zopakoval, že občanští demokraté takovou vládu v žádném případě nepodpoří a budou jí tvrdou opozicí. Komunistům, kteří se po téměř 30 letech vrací do vlády, Andreji Babišovi, který nabral směr doleva, a ČSSD, která míří do zapomnění, věnovala svůj text také 1. místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija.

Ve středu uspořádali poslanci ODS v čele s Veronikou Vrecionovou a Janem Zahradníkem seminář "Sucho v Česku-jak se mu bránit", který se věnoval, jak už název napovídá, současnému nedostatku vody v krajině.

A jedno moc hezké výročí oslavila naše poslankyně Miroslava Němcová. Ve středu 20. června uběhlo totiž dvacet let ode dne, kdy byla poprvé zvolena poslankyní: „Během dvou dekád jsem potkala řadu výjimečných lidí ze všech oblastí naší společnosti, kteří mimořádným způsobem ovlivnili můj - nejenom politický- život. Jejich znalosti spolu s lidskou vyzrálostí mi každodenně pomáhají. Děkuji řadě mých kolegyň a kolegů z poslaneckého klubu, kteří se během let stali mými přáteli."

Na závěr si Vás dovoluji v neděli pozvat ke sledování ČT1, kde bude Petr Fiala od 12:00 hostem pořadu Otázky Václava Moravce.

Co ještě stojí za pozornost?

Petr Fiala: Premiér Babiš neumí sestavit vládu s důvěrou, Ministerstvo financí zase rozumný rozpočet

Jan Zahradil: Česko není pro azylanty atraktivní, to se ale může změnit

Alexandra Udženija: Aréna Jaromíra Soukupa

Martin Kuba: Události/komentáře - Kdo dostaví elektrárny v Česku?

Jan Zahradil: Otázky Václava Moravce

Petr Fiala: Kdo vytáhl ze skříně trenýrky? ČSSD spolu se Zemanem a Babišem

Pavel Žáček: Pro a proti: Komunisté dělají špinavou práci za Zemana

Martin Kupka: Výjimka z používání NEN – vládní pokrytectví v praxi

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz