2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


  • Budou-li zdravotní pojišťovny pokutovat krajské nemocnice za nevybírání regulačních poplatků, poškodí tím pacienty,oznámil hejtman D.Rath, jenž podle HN prý hrozí, že všem pojišťovnám, které Středočeskému kraji dají pokutu, vypovísmlouvu.
  • ČSSD má zálusk jen na peníze těch druhých, konstatuje v HN komentátor P.Kamberský. Také K.Steigerwald v MF Dnes píše na stejné téma: K.Brožová jako poslankyně by obdarovávání chudých dovedla k dokonalosti... Pak by zbývalo danit stoprocentně a obdarovat úplně všechny „potřebné“. Paní K.Brožová je výtečná zpěvačka a herečka, ocenil ji předseda ČSSD J.Paroubek, TV Prima obrazem doplnila, jaké vnady má tato paní, která by prý za socialisty mohla kandidovat do Sněmovny na Labskoústecku. »Na konferenci kvůli tomu zřejmě bude živo,« počítá poslanec J.Krákora. Podle předsedy děčínské ČSSD J.Foldyny totiž socialisté nechtějí ze své strany mít »Pojišťovnu štěstí«. (MF Dnes)
     
  • J.Hanák v Právu oznamuje, že se možnosti vlády ČSSD s komunisty v zádech nebojí.
     
  • Manageři polostátních a státních firem nejsou schopni reflektovat ekonomickou realitu a snížit si platy a vláda se bojí na jejich platy sáhnout, já sice nejsem populista, ale požádám novou vládu, aby zakročila, a budu vše osobně sledovat, oznámil předseda ČSSD J.Paroubek. (ČSSD) / P.Páral v MF Dnes poznamenává, že kdyby J.Paroubek neměl kachní žaludek, musel by sám nad sebou pocítit nevolnost. Podnikatel J.Bubeník deníku řekl, že jediným efektem návrhu J.Paroubka může být odchod kvalitních lidí ze státního do soukromého sektoru. / ČSSD na tom asi nesejde, ale my jsme raději, když ČSA řídí Lašák než Tvrdík, byť by to dělal zadarmo (což nedělal), podotýká v Lidových novinách M.Weiss.
     
  • Kdyby ministr vnitra I.Langer věnoval desetinu peněz, jež dal na sebepropagaci v čele resortu, expertům na extremismus, mohla být DS zakázána, myslí si předseda ČSSD J.Paroubek. Politici ODS, které nejmenuje, jsou k extremismu prý lhostejní, ale on vytvoří expertní skupinu, která s extremismem zatočí. (ČSSD) / Podle novinek.cz hodlají socialisté prosazovat zkrácené řízení a mobilní soudy pro extremisty. Ministr I.Langer svými slovy v ČT (k romskému aktivistovi I.Veselému), že Romové by měli začít sami u sebe a chodit do práce a posílat děti do školy, ukázal, že v české společnosti jsou zakořeněny rasistické postoje, píše v Právu aktivista S.Penc.
     
  • MŠMT nabídne základním školám možnost zavést ethickou výchovu jako předmět se závaznými „osnovami“, píše MF Dnes. (+ http://newsbusters.org/blogs/colleen-raezler/2009/04/28/environmentalism-defines-virtue-down)
     
  • Ministr zemědělství P.Gandalovič označil za chybné rozhodnutí Lesů ČR nakoupit si za 135 000 Kč aktivní antiradary. (MF Dnes)
     
  • Premiér M.Topolánek říká nesmysl, když 6,7% diplomatů MZV se sovětským vyškolením označuje za většinu v naší zahraniční službě, píše v Lidových novinách P.Zídek.
     
  • Předseda PS M.Vlček chce zákonem zakázat vyvěšování vlajky čínskými okupanty ničeného Tibetu na budově PS. (Právo)
     
  • Farmaceutické firmy zase vyhrály, stát neřeší problém pseudoefedrinu lékařskými recepty, ale špiclováním lidí, píše v HN prezident ČLK M.Kubek.

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz