2024

pátek 26. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


ODS

 

Milí příznivci ODS,

Evropa stále čelí přílivu desítek tisíc ilegálních imigrantů denně. Petr Fiala ale nechce situaci sledovat pouze prostřednictvím médií, proto se vydal na maďarsko-chorvatskou hranici, aby situaci viděl na vlastní oči. Přes hraniční přechod Zakány mezi Maďarskem a Chorvatskem jen za poslední měsíc přešlo 123 tis. uprchlíků. Zhruba 10 % tvoří uprchlíci ze Sýrie - hlavně rodiny, zbytek jsou převážně mladí muži z Iráku, Íránu, Pákistánu, Bangladéše nebo Afghánistánu.

Petr Fiala na hranicích

„Všichni, kdo kritizují Maďarsko za jeho postup vůči uprchlíkům, by se měli jet na vlastní oči přesvědčit, čemu musí Maďaři čelit a jak dobře to zvládají. Nebýt toho, měli bychom s migrační krizí mnohem větší problémy,“ říká Petr Fiala.

Další průzkum potvrdil, že rosteme. Podle agentury Phoenix research by ODS volilo 10,5 % občanů.  Moc děkujeme za podporu, nenecháme si z České republiky udělat duem Sobotka&Babiš Českou socialistickou republiku. Děkujeme všem, kteří nám znovu důvěřují. Bez Vás to nepůjde.

V neděli se předseda ODS utkal v pořadu Otázky Václava Moravce s vicepremiérem Pavlem Bělobrádkem. Ten přiznal, že vláda v otázce imigrační krize zaspala, a že měla situaci řešit razantněji. Navrhl dokonce některá opatření, která ODS představila již začátkem léta. Petr Fiala také upozornil na chaos, který vládne ve Sněmovně, a brání přijímání zákonů.

V tomto týdnu také jednal sněmovní rozpočtový výbor o návrhu státního rozpočtu na příští rok. Podle Zbyňka Stanjury by vláda měla využít silný ekonomický růst například k rušení zbytečných daní, jak navrhuje ODS. Místo toho zvyšuje počet státních zaměstnanců o neuvěřitelných 13 000, což je 10 miliard korun každoročně navíc. Hanebný je i deficit státního rozpočtu, jak komentuje Jan Skopeček: gigantických 70 miliard v době hospodářského růstu dokazuje, že Andrej Babiš řídí státní kasu nekompetentně. O konkrétních opatřeních, která pomohou naší zemi, hovořil na Frekvenci 1 Petr Fiala.

 

S přáním klidného víkendu

Jana Havelková
tisková mluvčí ODS

 

Dále doporučujeme:

Petr Fiala: Premiér Sobotka zase nebyl schopen na nic odpovědět

Martin Kupka: Ministerstvo pro místní rozvoj nezvládá čerpání z evropských fondů

Miroslava Němcová: Summit EU o migraci: další kolo sporů o kvóty

Jan Zahradník: Povinná školka je útokem na lidskou svobodu

Václav Klaus ml.: Stát má jen kontrolovat výsledky vzdělávání, a ne určovat školám cestu k nim

Adolf Beznoska: Ve vládě je vše při starém s příchutí paradoxu

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz