2024

úterý 19. března


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


Milí příznivci ODS,

ve středu 17. listopadu jsme tradičně oslavili tento významný svátek položením květin na Národní třídě a tradičním obědem Petra Fialy s disidenty a lidmi listopadových dnů. Možná ještě důležitější byla ale večerní schůzka našeho kandidáta na premiéra Petra Fialy s prezidentem republiky Milošem Zemanem. Petr Fiala předal panu prezidentovi seznam kandidátů na ministry v budoucí vládě a ujistil ho, že jsme připraveni okamžitě převzít vládu v České republice. Večer o tom Petr Fiala mluvil v České televizi.

Velkým tématem se opět stal covid-19. Čísla nakažených rostou a vláda Andreje Babiše kupí další a další zmatky. Proto přišel AntiCovid tým se sadou opatření, která nám pomohou další vlnu zvládnout. Ministerstvo zdravotnictví se ale bohužel snaží dělat všechno proti tomu, aby byly naše plány realizovány. 

Klid bohužel není ani na polsko-běloruské hranici, kterou využívá běloruský diktátor Lukašenko jako nástroj nátlaku na Evropskou unii. Naši poslanci se jasně vyslovili pro podporu Polska a obranu vnější hranice EU. Pavel Žáček o tom mluvil pro Český rozhlas a CNN Prima News.

Abychom ale nekončili pochmurně, nabízím k přečtení vzpomínky Miroslavy Němcové na listopad 1989 a rozhovor s Markem Bendou, který se věnuje sametové revoluci a svobodě

Čeká nás také nabitá neděle, ve 12 hodin bude v Otázkách Václava Moravce diskutovat Martin Kuba a ve stejném čase bude v Partii na CNN Prima Martin Kupka!

Co ještě stojí za pozornost?

Martin Kupka: Otázky Václava Moravce: Zavedení nulové DPH na energie považuji za nešťastný krok

Martin Baxa: Partie: Lidé hlasovali proti rozvratu státu a zbytečně umírajícím

Marek Benda: Interview ČT24: Nejtěžší věc pro novou vládu bude obnovit důvěru ve stát

Martin Kuba: Prostor X: S covidem už musíme žít, umírání ale nezabráníme, je třeba to lidem férově říct

Marek Benda: Rádio Z: Babiš rozdal a nasliboval úplně vše, je to typický populistický vládce. Zemi odevzdává v mimořádném chaosu 

 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz