2024

sobota 27. července


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 


Milí příznivci ODS,

Energetický regulační úřad navrhuje nový systém tarifů elektřiny. Alexandra Udženija varuje, že nová úprava trestá všechny zodpovědné. Nově by se výsledná cena vypočítávala v závislosti na velikosti jističe, nikoliv podle skutečné spotřeby elektřiny. První místopředsedkyně ODS se také zastala českých firem, které prodávají v zahraničí a zaslouží si podporu. Různé instituce přitom podnikání neustále ztěžují. Živnostníci a podnikatelé jsou stále častěji terčem šikany: přihlásit se například jako plátce DPH je stále složitější. Na tento fakt upozornil v souvislosti s vyjádřeními ředitele Finanční správy Petr Fiala.

O tristních výsledcích zahraniční politiky Bohuslava Sobotky mluvil Petr Fiala v rozhovoru pro Echo. Slabost premiéra potvrdily i výsledky summitu V4. Probíhající bruselský summit analyzoval Jan Zahradil, který zároveň považuje Sobotkovu pozici za neudržitelnou. Podle europoslance je příčinou krize také fakt, že se evropští politici nedokáží adaptovat na novou realitu. Premiér svou slabostí a nekompetencí vystavuje riziku všechny občany. O své vizi pro Českou republiku hovořil předseda ODS také s redaktory E15.

Vadí nám, že vláda nechce usnadnit život nejen živnostníkům, ale i všem ostatním, když odmítá zrušit daň z nabytí nemovitosti. Vzhledem k tomu, že stát výběrem příliš peněz nezíská, je daň zcela zbytečná. Zrušení této daně je také dalším opatřením pro zjednodušení daňového systému, které navrhujeme. Nejenže vláda život lidem neusnadňuje, dokonce hodlá pokračovat v šikaně všech. Již od soboty platí pro chodce povinnost nosit reflexní prvky v noci mimo obec. Jde o klasické socialistické opatření, které nic neřeší, ale všechny komanduje. 

Přeji klidný víkend

Jana Havelková
tisková mluvčí ODS
 

Dále doporučujeme:


Martin Kupka: Náskok je pryč, vláda přešlapuje na místě

Jana Černochová: Komentář k novele zákona o zbraních

ODS odmítá prodloužení povinné školní docházky na 10 let

Jan Skopeček: Vláda přijala návrh, který umožňuje kabinetu zvýšit penze až o 1,7 procenta v případě příliš nízké valorizace

Lenka Kohoutová: O důchodech nemůže rozhodovat jenom vláda




 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz