2024

čtvrtek 28. března


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 


Milí příznivci ODS,

rozhodli jsme se podpořit rodiny. Sněmovna projednala náš návrh, který vrací slevu na dani na manželku, manžela a děti pro živnostníky, kteří uplatňují paušál. Rodina se dvěma dětmi by tak ročně získala přes 50 000 korun. A to už je v rodinném rozpočtu pořádně znát! Koalice ale opět ukázala, že její proklamace o podpoře rodin jsou jen prázdná klišé, když náš návrh smetla ze stolu. Také jsme navrhli zjednodušit daně zrušením 7% solidární přirážky a podpořit regiony s vysokou nezaměstnaností. Ani tyto rozumné návrhy poslanci ale nepodpořili. Nejen o daních, ale i o omezení otevírací doby obchodů mluvil Jan Skopeček.

Noční můrou zejména drobných živnostníků a podnikatelů se stalo kontrolní hlášení DPH. Proti zákonu dál bojujeme. Petr Fiala upozornil na fakta: velké množství podnikatelů hlášení nepodalo, protože ministerstvo podcenilo informační kampaň.Událostech, komentářích předseda ODS čelil smršti lží ministra financí.

Zbabělec. Tak Petr Fiala charakterizoval premiéra Sobotku. Ten odmítl podpořit návrh, který by firmám Andreje Babiše zakazoval kšeftovat se státem. Ukazuje se, že slova vlády o boji s korupcí a střetem zájmů jsou jen fráze bez obsahu. Premiér zavírá oči dokonce i před vyšetřováním, které zahájil Evropský úřad proti podvodům. Auditoři šetří luxusní rezidenci ministra financí Čapí hnízdo kvůli podvodu s dotacemi. 

Alexandra Udženija pokračuje v boji proti nesmyslnému nastavení tarifů za elektřinu. Naštěstí Energetický a regulační úřad i po našem nátlaku ustoupil. Ti, kteří hospodaří s elektřinou zodpovědně, tak nebudou trestáni. Situaci komentoval v krátkém videu Petr Fiala. O tématu na Radiožurnálu hovořil také Martin Novotný.

Už jen několik dní máte možnost vyjádřit se k fungování ODS. Anketu vyplňte ZDE! Pozor! Jen pro členy!

Přeji pěkný víkend

Jana Havelková
tisková mluvčí ODS
 

Dále doporučujeme:

Jana Černochová: Ministr spravedlnosti Robert Pelikán by měl vysvětlit postup v kauze Fajád.

Petr Fiala: Koalice ČSSD, KSČM a ANO pokračuje ve snižování významu 17. listopadu

Václav Klaus ml.: Inkluze novorozenců

Pavel Blažek: Otázky Václava Moravce

Petr Zimmermann: Mlha nad leteckou záchrankou

Radomil Bábek: Absurdní divadlo dávek a dotací

 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz