2024

pátek 26. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 


Milí příznivci ODS,

boj proti elektronické evidenci tržeb nekončí, přestože ve středu toxický zákon podpořili senátoři. Zákon se do Senátu přitom vůbec neměl dostat, koalice ho ve Sněmovně prosadila protiprávně, když v rozporu s Jednacím řádem ukončila diskuzi a vynutila hlasování. Proto se obrátíme na Ústavní soud. O EET hovořila pro Český rozhlas také senátorka Veronika Vrecionová. Zákon navíc zlikviduje řadu poctivých živnostníků, varoval Přemysl Sobotka.

První místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija tento týden vyvrátila spekulace, že se chystá v Praze s hnutím ANO uzavřít koalici.

I tento týden se Andrej Babiš zaplétal do svých lží. Dosud nedokázal vyvrátit vážná podezření ohledně financování luxusní rezidence Čapí hnízdo. Premiér Sobotka ke kauze stále mlčí, ačkoliv se dříve jako opoziční politik pasoval do role bojovníka proti podvodům. Vzhledem k závažnosti celé situace jsme společně s TOP 09 svolali mimořádnou schůzi Sněmovny, na které budeme požadovat vysvětlení. Andrej Babiš ale selhal jako ministr financí i po odborné stránce, jak dokázal ekonomický expert ODS Jan Skopeček.

Víkend ale začneme pozitivně: Senát podpořil naši novelu o stavebním spoření. Rodiče tak nebudou vláčeni po soudech, když chtějí dětem zrekonstruovat pokojíček z peněz, které jim spoří. Snad budeme mít úspěch i s dalšími návrhy, které usnadní život aktivním a pracovitým lidem.

A ještě jedna pozitivní zpráva: podle aktuálního průzkumu společnosti SANEP dál rosteme. S 10,9 % jsme nejsilnější pravicovou stranou. Děkujeme moc! 

S přáním klidného víkendu

Jana Havelková
tisková mluvčí ODS
 

Dále doporučujeme:

Petr Fiala: Nelze ponechat děti, rodiče a školy v dnešní nejistotě
 
Petr Fiala: Evropský výbor odmítl bezvízový styk s Tureckem

Alexandra Udženija: Bezpečnost ČR je kvůli amatérismu vlády v ohrožení. Zmocněnec pro jadernou energetiku se nevybírá na inzertních serverech
 
Adolf Beznoska: Zákon o spotřebitelském úvěru

Radomil Bábek: Jak premiér Sobotka nakupuje a neplatí

Bez kvalitní analýzy hrozí, že dotace na rozvoj vysokorychlostního internetu bude ČR vracet

Alexandr Vondra: Speciál ČT24 na téma: Sedmnáct let od vstupu ČR do NATO

 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz