2024

pátek 26. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 


Milí příznivci ODS,

Jarní tour Petra Fialy je v plném proudu: tento týden jsme se viděli v Plzni, Liberci a Jičíně. Určitě neváhejte na diskuzní setkání s Petrem Fialou také přijít! Diskuzí bude ještě celá řada.

Českou republikou projel ruský motorkářský klub Noční vlci, který slouží jako nástroj Putinovy propagandy. Petr Fiala kritizoval přístup některých politiků, kteří motorkáře podpořili. Ti, kteří pomáhají šířit kremelskou propagandu, jednají proti zájmům České republiky. Podle Jany Černochové šlo o propagandistickou akci Putinova režimu.

Vláda opět dokázala, že není schopna řešit problémy systémově, když se rozhodla přijmout speciální opatření kvůli krachující společnosti OKD. Petr Fiala vysvětlil, že vytvářet nové sociální dávky speciálně pro propuštěné horníky není spravedlivé, horníkům je třeba pomoci v rámci stávajících pravidel, dále s rekvalifikací a nalezením nové práce. Kvůli krachu OKD bude mít navíc problémy řada firem i živnostníků. To ale už vláda neřeší. O tématu hovořil v pořadu Události, komentáře i Martin Kupka.

Ministryně Karla Šlechtová z hnutí ANO šokovala tento týden bizarním návrhem na znárodnění Pražského hradu.  Jak řekl Jan Skopeček, víkendový sněm KSČM bude muset řešit závažný problém - vykradení komunistického programu konkurencí. Zestátňovat chce dnes už skoro každý. Miloš Zeman by zase rád zestátnil veřejnoprávní Českou televizi, aby získal větší politický vliv. Jde o další prezidentův pokus torpédovat naší demokracii a orientaci na Západ.

Evropský parlament rozhodoval o tom, zda Číně udělit statut tržní ekonomiky. Naši europoslanci hlasovali proti: přidělením statusu by padla řada bariér pro čínské výrobky, které často nesplňují naše bezpečnostní kritéria. Evžen Tošenovský také varoval před přílivem levné oceli. Čína totiž výrobu dotuje, proto není možné o tržní ekonomice vůbec mluvit. 

V neděli se v Partii na Primě utká Zbyněk Stanjura s ministrem dopravy Danem Ťokem. Televizi zapínáme v 11:00.


Přeji klidný víkend

Jana Havelková
tisková mluvčí ODS
 

Dále doporučujeme:

Martin Červíček: Dohoda s Tureckem nebude fungovat

Vladislav Vilímec: Obavy z rozšíření pravomocí NKÚ zesilují

Veronika Vrecionová, Petr Bendl: Novela vinařského zákona je namířena proti
drobnému a střednímu podnikání


Petr Zimmermann: Blíží se volby...

Marek Benda: Urážka může stát i 10 tisíc

Václav Klaus ml.: Nadechnout se

Projev Miroslavy Němcové na pietním aktu - připomenutí obětí totalitního komunistického režimu

 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz