2024

pátek 29. března


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 


Milí příznivci ODS,

ve středu Petr Fiala a Zbyněk Stanjura představili program v oblasti dopravy. Na silnicích je nejdůležitější bezpečnost: závody kamionů na dálnici musí skončit, policisté by se měli zaměřit na trestání závažných přestupků a přestat otravovat řidiče kvůli drobným chybám. O tématu hovořil Zbyněk Stanjura také v pořadu Partie. Konkrétní řešení představíme i v dalších oblastech. Již jsme navrhli, jak řešit migrační krizi, víme jak zlepšit školství.

Vláda pokračuje v tažení proti živnostníkům. Petr Fiala a Alexandra Udženija kritizovali koaliční návrh, který by znamenal vyšší zdanění aktivních a pracovitých lidí. Počet OSVČ přitom za poslední 3 roky klesl o neuvěřitelných 30 000. Vláda se zřejmě řídí slovy ministra Mládka, který živnostníky označil za parazity. Zvrácené zákony přijímané levicí budeme rušit, jakmile se dostaneme do vlády. Senátorka Veronika Vrecionová také podala pozměňovací návrh k zákonu, který by úředníkům dovolil blokovat internetové stránky. Podle senátorky by o případném zablokování webu měl rozhodnout soud. Martin Kupka argumentoval proti omezení otevírací doby obchodů.

Správná demokratická strana stojí na svých členech. To je i případ ODS, která má k 1. dubnu 2016 14 123 členů. Jen v loňském roce se k ODS přidaly stovky lidí, jedná se o přibližně 20% nárůst oproti předchozímu období. Celkový mírný pokles počtu členů je dán mimo jiné rušením několika místních sdružení. Mile překvapil velký zájem o členství mezi Podporovateli ODS. Jedná se o platformu pro všechny, kteří podporují dobrou pravicovou politiku.

V neděli bude naše místopředsedkyně Drahomíra Miklošová čelit smršti neomarxistických nápadů Jiřího Dientsbiera. Střetnou se v Otázkách Václava Moravce, které budeme sledovat od 12:00 hodin na ČT1.

I příští týden pokračuje Jarní tour Petra Fialy. Uvidíme se v Jihlavě a Olomouci.

S přáním klidného víkendu

Jana Havelková
tisková mluvčí ODS
 

Dále doporučujeme:

Alexandra Udženija: Vláda svými vnitřními spory velmi zvyšuje nejistotu kolem OKD

Jana Černochová: Zákon o zbraních může skončit u Ústavního soudu

Veronika Vrecionová: Většina peněz na prevenci rizik sucha může být utracena zbytečně

Miloš Vystrčil: Události, komentáře: Německá a evropská politika řešení migrace

Marek Benda: Začínáme tolerovat, co by dříve neprošlo

 

 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz