2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 



Milí příznivci ODS,

Petr Fiala ve svém projevu ve Sněmovně vyzval premiéra, aby využil brexit a vyjednal v Bruselu pro Českou republiku lepší podmínky. Trvejme na výjimce z přijetí eura, odmítněme společnou azylovou politiku! Bohuslav Sobotka však ve svém vystoupení opakoval jen fráze, které jsme už slyšeli tisíckrát. Nakonec však připustil zapojení opozice do pracovní skupiny k EU, jak jsme požadovali. Petr Fiala, Zbyněk Stanjura, Jan Zahradil, Evžen Tošenovský a Přemysl Sobotka vyzvali Jean-Clauda Junckera k rezignaci. Brusel ale zatím vůli k reformě neprojevil, když jej Evropský parlament hlasy ČSSD, TOP09 i ANO ve funkci podržel. Za reformu EU se ve svém článku pro Pravý břeh přimluvil i Petr Fiala.

Jak řekla Alexandra Udženija, už i Andreji Babišovi je zřejmě jasné, jak obrovský negativní dopad bude mít EET. Tento týden nahlas uvažoval o odložení zničujícího opatření. Petr Fiala znovu zopakoval, že EET je třeba zrušit bez náhrady, nikoli vymýšlet výjimky a odklady o několik měsíců.
Jana Černochová vyzvala ke změně legislativního rámce pro vysílání vojáků do zahraničních misí a ocenila vojáky, kteří nás v zahraničí chrání. V rozhovoru pro Svobodné fórum poslankyně také řekla, že policisté mají vyšetřovat, ne exhibovat v médiích.

Dovolujeme si Vás upozornit na nulté číslo newsletteru think-tanku Pravý břeh. Jak napsal Petr Fiala: „Nevěřím tomu, že dobrou politiku lze dělat bez myšlenek, idejí a hodnot. Že stačí pěkně marketingově zabalit prázdnotu a bude to fungovat. Chvíli možná, ale nic užitečného z toho nevzejde. Think-tank Pravý břeh bude pomáhat nacházet politické odpovědi na výzvy 21. století. Bez nostalgie, bez politické korektnosti, bez předsudků. Odvážně, moderně a samozřejmě zprava. Hodně úspěchů!“
 

Přeji krásné léto

Jana Havelková
tisková mluvčí ODS
 


Dále doporučujeme:

Veronika Vrecionová: Novela zákona zvýší ceny sudového vína až o 15 korun za litr

Jiří Nantl: Přilákejme britské akademiky do Česka

Petr Fiala: Teroristé nás nesmějí zastrašit

ODS chce změnami v rozpočtovém určení daní podpořit aktivní obce

Novela zákona o EIA zmírňuje chyby stávající vlády, nezařazení pražského okruhu je však její selhání

 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz