2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 



Milí příznivci ODS,


Petr Fiala tento týden připomněl, že nesmíme polevit v boji s terorismem. Předseda ODS také komentoval možné důsledky voleb v USA.

Petr na grilu. Pod tímto názvem se skrývá setkání s Petrem Fialou u letního grilování. Tentokrát ve Slavonicích, v úterý 26. 7. od 18:00 na Horním náměstí před poštou. Tak určitě přijďte! Petra Fialu jste také mohli potkat na Colours of Ostrava. Jak dokazuje fotka, počasí příliš nepřálo, přesto šlo o vydařenou akci.

Volby se blíží a tak ani léto nezastaví socialisty a populisty, aby rozdávali z cizího. Nyní chce vláda nalít peníze do černé díry OKD. Alexandra Udženija argumentovala také proti návrhu vyplácet propuštěným zaměstnancům krachující firmy 8000 korun po dobu 5 let. První místopředsedkyně ODS zároveň kritizovala ministra zemědělství Jurečku, který chce výjimky z elektronické evidence tržeb. Zákon je nesmyslný a škodlivý a měl by být zrušen úplně.

Nad svobodným internetem se stahují mračna, varuje Martin Kupka a Veronika Vrecionová. Nejprve koalice prosadila návrh, který umožňuje úředníkům ministerstva financí zablokovat jakýkoliv web. V tomto případě jsme se obrátili na Ústavní soud. Nyní se ministr Dienstbier chystá regulovat komentáře na Facebooku. Naštěstí se Jiřímu Dienstbierovi za celou dobu působení ve vládě podařilo prosadit jen dva zákony, snad podobný osud čeká i tento návrh.

Přemysl Sobotka komentoval rozhodnutí Ústavního soudu, který dal za pravdu skupině senátorů ODS. Soud zrušil zákon, který nespravedlivě zdaňoval některé seniory.


S přáním slunného léta

Jana Havelková
tisková mluvčí ODS
 

Dále doporučujeme:


ODS: Praha odsoudila Středočeský kraj ke kamionové invazi, hejtman jen přihlíží

Jan Zahradil: Události, komentáře: Sjezd republikánů v Clevelandu

Lenka Kohoutová: Stát nemůže odpovídat za dluhy soukromých osob

Tomáš Jirsa: Opravdu chceme Turky bez víz v EU?

 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz