2024

sobota 27. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


Vážení členové a příznivci ODS,

již tento pátek a sobotu nás čekají krajské a senátní volby. Často slýcháme, že tyto volby nemají žádné téma. Není to pravda, to jen vládní koalice se snaží, aby to tak vypadalo. Velkým tématem těchto voleb je, jak naložíme s naší současnou prosperitou, jak pro lidi využijeme ekonomický růst. Současně jsou tyto volby soubojem o charakter státu, podobu demokracie a zachování naší svobody. Ta je vládní koalicí každý den oslabována a zpochybňována. Vláda si myslí, že ví nejlépe, co je pro naše občany dobré, jak se mají chovat a že nás všechny naučí, jak žít i pracovat. V podobě neustálých nařízení, regulací a předpisů nám postupně ubírá svobody. Levice navíc ovládá skoro celý politický systém od velkých měst až k vládě a prezidentovi. Moc vládní koalice nesmí prorůst celou zemí. I proto musíme tuto nadvládu marketérů a levice zastavit.

České ekonomice se dobře daří, zažíváme mimořádný hospodářský růst. Co z toho ale mají občané? Žije se lidem lépe nebo investuje se dost do budoucnosti? Neděje se ani jedno. Bohužel, současná vláda příznivé ekonomické podmínky nedokáže využít, a tak většina občanů zlepšení svého života nepociťuje a ani nepocítí. Vláda předstírá aktivitu, ve skutečnosti se ale žádné podstatné věci nedějí. Česká republika přeci má na to, aby měla lepší školství, kvalitní zdravotnictví, dobré silnice, aby zajistila důstojný život seniorům a pomohla těm, kteří se snaží a chtějí pracovat. Místo toho levicová vláda podporuje ty, kterým se pracovat nechce, a rozdává na všechny strany. Doslova projídá naši budoucnost, chová se neodpovědně a neustále zhoršuje podmínky pro aktivní a pracovité lidi. 

Dnešní Občanská demokratická strana je jiná. Na rozdíl od dalších politických stran máme jasný a srozumitelný program a víme, čeho chceme dosáhnout. Jsme poučeni z minulosti a dobře připraveni na budoucnost. Bojujeme za živnostníky, malé a střední podnikatele, kteří jsou pilířem české ekonomiky a spolu se všemi aktivními zaměstnanci nesou největší podíl na nynějším hospodářském růstu. Současná vláda je ale doslova pronásleduje. Nejde jen o EET, jde i o to, kolik času zabere vyplňování formulářů nebo jak často se mění pravidla a předpisy, jak máme komplikovaný daňový systém, jak je těžké vytvořit nové pracovní místo a sehnat lidi s dobrým vzděláním, jak je vše stále byrokratičtější a složitější. S tím musíme přestat. 

Jsme to my, ODS, kdo hájí zájmy těch, kteří chtějí sami rozhodovat o svém životě, kteří chtějí pracovat, podnikat, studovat nebo plánují aktivní důchod. Jsme tu pro všechny, kteří věří ve svobodu a vlastní schopnosti.

Zjednodušme to! Česká politika se musí znovu zabývat podstatnými věcmi. V těchto volbách jde o hodně. Přijďte, prosím, volit a podpořte ODS.


Petr Fiala



 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz